Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Danıştay Başkanı Karakullukçu Sivas’ta

Danıştay Başkanı Karakullukçu Sivas’ta

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, bazı programlara katılmak üzere Sivas’a geldi. Akşam saatlerinde karayoluyla geldiği Sivas’ta ayağının tozuyla tarihi Abdiağa konağında düzenlenen 19. Zaralılar Dostluk yemeğine katıldı.Burada...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 22:39
Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, bazı programlara katılmak üzere Sivas’a geldi. Akşam saatlerinde karayoluyla geldiği Sivas’ta ayağının tozuyla tarihi Abdiağa konağında düzenlenen 19. Zaralılar Dostluk yemeğine katıldı.

Burada ilk olarak Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından Karakullukçu’ya konak ile ilgili bilgi verildi. Hüseyin Karakullukçu’nun katıldığı program daha sonra basına kapalı gerçekleşti. Karakullukçu’ya Danıştay Genel Sekreteri Mustafa Kökçam da eşlik etti.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Adalet Komisyonu Başkanı Hazar Turan Alim, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Baro Başkanı Muharrem Eliş, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Taş, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ile çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Karakullukçu’nun yarında Sivas’ta olacağı ve bazı programlara katılacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.