Dolar 34,1259
%-0.03
Euro 38,1013
%0.49
Altın 2.900,690
%0.53
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Darbeye destek veren ülkelerin büyükelçiliklerine kınama faksı

Darbeye destek veren ülkelerin büyükelçiliklerine kınama faksı

Adana’da bazı sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, Mısır’daki darbeye ve katliama destek veren ülkelerin büyükelçiliklerine kınama faksı gönderdi. Öğleden sonra Kızılay Caddesi’ndeki Büyük Postane önüne gelen bir grup, Birleşmiş...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 16:42
Adana’da bazı sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, Mısır’daki darbeye ve katliama destek veren ülkelerin büyükelçiliklerine kınama faksı gönderdi.

Öğleden sonra Kızılay Caddesi’ndeki Büyük Postane önüne gelen bir grup, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği ile Mısır, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri büyükelçiliklerine kınama faksı çekti. Katılımcılar adına açıklama yapan As Platformu Başkanı Mahmut Eraslan, Mısır’daki katliamı çaresizlik içinde içleri yanarak izlediklerini söyledi. İnsanlıktan nasibini almamış General Sisi ve çetesinin gözü dönmüşçesine kendi halkını katlettiğini belirten Eraslan, “Bu katliamın azmettiricisi ABD ve İsrail’dir.” dedi.

Konuşmanın ardından grup postaneden büyükelçilere kınama fakslarını gönderdi. İşlemlerini tamamlayan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

Aynı grubun yarın 5 Ocak Meydanı’nda cuma namazı sonrası Mısır’da öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.