
Davutoğlu: Acılar üzerinden siyaset alışkanlığı doğarsa...
Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti grup toplantısında konuşuyor. İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satır başları:
- Ege Postası
- 04.11.2014 - 13:06
ÖZGÜRLÜKLER HİÇBİR ZAMAN...
Sayın Bahçeli acaba o büyük deprem sonrası deprem bölgesine acaba ne zaman gitmişti. Ne zaman ulaşabilmişti. Acılar üzerinden bir kez siyaset yapma alışkanlığı doğarsa, bu karşılıklı suçlamalar içinde haksız ithamlarla ülkeyi zayıflatmak demektir. Kamu düzeni tesis edilecektir ancak özgürlükle hiçbir zaman kısıtlanmayacaktır.
PARALELCİ ZİHNİYET
Biz milletin hakimleri değil milletin hadimleriyiz. (Hadim: Hizmet eden)
Türkiye’de temelde iki yaklaşım var. Birincisi 4 Kasım 2002’de yeni bir sabaha doğmuş Türkiye’de millet devlet beraberliğinin tahkim edildiği ekonominin istikrarla büyüdüğü yeni Türkiye yolunda yürüyenler. Bir de tekrar karanlık günlere döner miyiz diye hesap edenler.
AMA MANTIKLARI AYNI
CHP, MHP ve HDP farklı görünüyor ama mantıkları aynı. Bütün yaptıkları Ak Partieleştirisi üzerinden kısa dönemli siyasi rant elde etmek istemeleri. Onlar ve onları perde arkasından destekleyen paralelci zihniyetin amacı Türkiye’nin tekrar felç olması.(Hürriyet)
Yorum Yazın