Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy'un projesine müftüden övgü

Demirsoy'un projesine müftüden övgü

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy hazırladığı “Kurban Satış ve Kesim Tesisi” projesini, Gaziemir İlçe Müftüsü Mustafa Temel ile paylaştı. Hijyenik koşulları sağlanmış, modern bir satış ve kesim yeri oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Demirsoy’un projesine Müftü Temel’den tam not geldi.

  • Ege Postası
  • 07.01.2014 - 10:16
Kurban Bayramı dönemlerinde ortaya çıkan düzensiz ve kontrolsüz manzaraların tekrar yaşanmaması için proje geliştirdiklerini belirten CHP’li Demirsoy, oluşturacakları tam donanımlı alan ile Gaziemir’in modern bir tesise kavuşacağını söyledi. Proje hakkında bilgi veren Demirsoy; “ Öncelikli hedefimiz hijyenik ve düzenli bir tesis yaratmak. Bunun için en ince detaylara kadar planlamalarımızı yaptık. Veteriner kontrolünde gerçekleşecek işlemler için satış ve kesim yerleri ayrı alanlarda olacak. Satışlar, üstü kapalı özel bölmeli alanlarda olacak. Vatandaşlarımız kurbanlık hayvanlarını seçerken rahat bir ortamda hareket edecekler. Hayvanlarını satmaya gelen vatandaşlarımız için de geçici ikamet alanları oluşturacağız. Merkezimiz Kurban Bayramı zamanlarının dışında “adaklık hayvan satış ve kesim yeri” olarak hizmet verecek. Gaziemir’i tam anlamıyla hijyen ve modern bir tesise kavuşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.

BU PROJE GAZİEMİR’E YAKIŞIR

Kurban Satış ve Kesim Tesisi projesini, Gaziemir İlçe Müftüsü Mustafa Temel’le paylaşan Demirsoy; “Müftümüzün onayını ve görüşlerini almak istedik. Kendisinin bilgilerine ve öngörülerine güveniyoruz. Müftümüz Avrupa tecrübesi olan birisi. O’nun fikirleri bize ışık tutacak” dedi. Demirsoy’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Müftü Temel, Gaziemir için yapılacak güzel projeleri görmekten mutlu olduğunu söyledi. Kurban Satış ve Kesim Tesisi projesinin ilçe için önemli olduğunu kaydeden Müftü Temel; “Bu proje Gaziemir’e yakışır bir proje olmuş. Vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirirken hijyenik koşullarda ve modern bir tesiste hizmet almaları gerçekten çok önemli. Bu fikri beğendim. Demirsoy’u tebrik ediyorum. Umarım ilçemiz böyle güzel bir tesise kavuşur” diye konuştu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.