Dolar 34,2139
%0.1
Euro 37,9024
%-0.5
Altın 2.931,340
%1.22
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy’dan kişiye özel 130 bin proje

Demirsoy’dan kişiye özel 130 bin proje

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy Gaziemir Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti. Gaziemir’in nüfusunun 130 bin civarında olduğunu söyleyen Demirsoy, “Biz, yediden yetmişe her bireyi önemsiyoruz, her birey için hayatlarına artı değer katacak çalışmalar hazırladık. 130 bin projemiz var” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2013 - 17:53
İZMİR - Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdüren CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Gaziemir TEMAD’ı ziyaret etti. Yönetim kurulu ve kalabalık bir üye topluluğu tarafından karşılanan Demirsoy, “Emekli astsubayların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını ve isteklerini iyi biliyorum. Göreve geldiğimiz takdirde Gaziemir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa kullanabilecekleri, daha rahat hizmet verebilecekleri ve faaliyetlerini daha etkin gerçekleştirebilecekleri modern bir merkez yaratacağımızın sözünü bugünden veriyorum. İlçemizi ilgilendiren önemli konularda mutlaka halka ve sivil toplum kuruluşlarına danışacağız. İlçemizi birlikte yöneteceğiz” dedi.
“PROJELERİMİZİ NOTERDE ONAYLATTIK”
TEMAD Yönetim Kurulu Üyelerinin “Afet Yönetimi” ile ilgili hazırladıkları proje dosyasını kendisine sunmasından memnuniyet duyduğunu belirten Demirsoy, Gaziemir için hazırladıkları projeleri notere onaylattığı belgeyi göstererek, “Hazırladığımız önemli projeleri notere onaylatarak kayıt altına aldırdık” diye konuştu.
“GÖNÜLLERİNİZDEKİ MAKAMA TALİBİM”
Belediye başkanı seçildiği takdirde Türkiye’deki siyasiler ile ilgili algıyı değiştireceğini söyleyen CHP’li Demirsoy, “Öncelikle gönüllerinizdeki makama talibim. Belediye başkanı olmamdan ziyade sizin gönlünüzde güzel bir yer edinmem daha önemli. Başkan seçildiğim takdirde beni tebrik etmeye gelmenizi kesinlikle istemiyorum. Çünkü ben sivil toplum örgütlerini, esnafı ve ilçe halkını yerinde ziyaret ederek sizlere teşekkür etmeye geleceğim” dedi.
TEMAD’DAN ÖVGÜ
Toplantıda söz alan TEMAD Gaziemir Şube Başkan Yardımcısı Salih Orç, Yüksel Demirsoy’un seçim zamanları dışında da kendileri ile iletişim kurduğunu ve sorunlarının çözümü için yıllardır emek harcadığını belirterek, “Biz, Yüksel Demirsoy’u şubemizin kurulduğu 2002 yılından beri tanıyoruz. Gaziemir için ve TEMAD için neler yaptığını iyi biliyoruz. Belediye başkanlığı aday adaylığında da ‘bizden birisi’ olarak gördüğümüz Demirsoy’a başarılar diliyoruz” dedi.
Demirsoy, toplantı sonrası TEMAD üyelerine Uğur Mumcu için hazırlanan “Adalet ve Demokrasi” adlı kitabı hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.