Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirtaş, cezaevinden basın toplantısına hazırlanıyor

Demirtaş, cezaevinden basın toplantısına hazırlanıyor

Halkların Demokratik Partisi Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, sosyal medya üzerinden basın toplantısı düzenleyecek. Bugün (6 Haziran Çarşamba) saat 23:00'e dek Twitter, Instagram ve Facebook’ta #DemirtaşaSoruyorum, #AskDemirtas veya #JiDemirtaşDipirsim etiketleriyle yazılacak soruların derlenerek kendisine iletileceği açıklandı.

  • Ege Postası
  • 06.06.2018 - 11:22

EGEPOSTASI-HDP İzmir, yaptığı yazılı açıklama ile Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayları Selahattin Demirtaş’ın basın toplantısı yapacağını duyurdu. Gazeteciler, sosyal medyada, Facebook ve Instagram üzerinden sorularını yöneltebilecek,  cevaplar da Selahattin Demirtaş’ın Facebook sayfası ve Instagram hesabından paylaşılacak. Demirtaş'ın, haftalık ankesörlü telefon kullanma hakkında bu mesajlara cevap vereceği, sosyal medya hesabından da bu mesajların partisi tarafından paylaşılacağı açıklandı. 

Türkiye ve dünya medyasından gazetecilerin iletecekleri bu sorulara Demirtaş’ın vereceği cevaplar, 8 Haziran Cuma gün içinde kendi Twitter hesabından paylaşılacak. HDP, gazetecilere dilerlerse sorularını video ile de ulaştırabileceklerini söyleyerek, adaylarının tutuklu olmasından kaynaklı kısıtlanan adaylık çalışmalarını yürütmek için, tüm imkanları kullanmak istediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.