Dolar 34,0755
%-0.03
Euro 37,9960
%0.25
Altın 2.812,590
%-0.13
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli'de çocuklara özel iftar programı

Denizli'de çocuklara özel iftar programı

İlim Yayma Cemiyeti Denizli Şubesi, sadece çocuklar için iftar programı düzenledi. Kayhan Mahallesi Merkez Efendi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde düzenlenen iftara camilerde yaz Kur’an Kursları’na giden 100 öğrenci katıldı....

  • Ege Postası
  • 27.07.2013 - 05:48
İlim Yayma Cemiyeti Denizli Şubesi, sadece çocuklar için iftar programı düzenledi.

Kayhan Mahallesi Merkez Efendi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde düzenlenen iftara camilerde yaz Kur’an Kursları’na giden 100 öğrenci katıldı. Öğrenciler iftar yemeği verilirken havai fişek gösterisi yapıldı. Yemeğin ardından Hacivat Karagöz oyunu oynandı. Çocuklara çeşitli şekerlemeler ve hediyeler dağıtıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Çiftçi, iftar verdikleri mekanda üniversite öğrencilerinin kaldığını ancak geleceğin üniversitelilerine yanlarında ebeveynleri olmadan katılabileceği bir iftar programı düzenlediklerini söyledi. 7-15 yaş arasındaki çocuklara verdikleri değeri göstermek ve Kur’an okumasına geçenleri onurlandırmak istediklerini ifade eden Çiftçi, “Bu, diğer derneklere vakıflara veya belediyelere örnek olabilir. Onlar daha geniş yapabilirler. Biz sadece mahallemizin anne ve babalarının da rahatlıkla gönderebileceği mekan olarak burayı seçtik. 100 çocuk katıldı. Çocuklar sadece kendileri için düzenlenen böyle bir iftara ve etkinliğe katılmaktan memnunlar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.