Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli'de 'serada yeşeren umutlar' projesi

Denizli'de 'serada yeşeren umutlar' projesi

DENİZLİ’de, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören 20 öğrenci, serada çiçek yetiştirerek, rehabilite ediliyor.

  • Ege Postası
  • 05.03.2013 - 13:09
 DENİZLİZihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü Denizli İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, “Serada Yeşeren Umutlar” konulu bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında 20 engelli öğrenci, yılda 100 bin çiçek yetiştirmek için çalışmalara başladı. Üretilen ilk çiçekleri öğrenciler, Denizli’nin Ak Partili Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye etti. Başkan Zolan, belediyenin ihtiyaç duyduğu mevsimlik süs bitkilerinin bir bölümünü proje kapsamında engelliler tarafından üretilen çiçeklerden karşılayarak, destekte bulunduklarını söyledi.


Belediye Başkanı Osman Zolan, “Serada Yeşeren Umutlar" projesi ile 20 zihinsel engelli öğrencinin hem üretime katıldığını hem de ekonomik olarak ailelerine destek olduklarını belirtti.

Projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödüllendirildiğini de hatırlatan Başkan Zolan, “İstiyoruz ki engellilerimiz hayatın içinde olsun. Engellileri hayatın içinde tutmak, üretimin içinde tutmak istiyoruz. Topluma bir şeyler kazandırsınlar, üretsinler ve üretirken mutlu olsunlar istiyoruz” dedi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.