Dolar 34,1918
%0.03
Euro 38,1267
%0.09
Altın 2.898,940
%0.11
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli'den İzmir'e mesaj: Derdimiz...

Denizli'den İzmir'e mesaj: Derdimiz...

AK Parti Karşıyaka İlçe Danışma toplantısı Bostanlı'daki Altınbalık Restoran'da gerçekleşti. AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir'in AK Parti'nin belediyecilik anlayışına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Denizli, ''İzmir'in AK Parti'ye, onun belediyecilik anlayışına, becerisine, aklına ve yönetim kabiliyetine ihtiyacı var. Derdimiz almak değil, yönetmek'' dedi. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, ilçelerinde istikrarlı bir yükselişe sahip olduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2013 - 19:34
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - AK Parti Karşıyaka İlçe Danışma toplantısı Bostanlı'daki Altınbalık Restoran'da gerçekleşti. Toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar ve Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli de hazır bulunurken partililer yoğun katılım gösterdi. AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler teşkilata tanıtıldı.

DENİZLİ: DERDİMİZ…

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, yerel seçimlerin İzmir için dönüm noktası olacağını söyledi. İzmir'in AK Parti belediyeciliğine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Denizli, ''İzmir'in AK Parti'ye, onun belediyecilik anlayışına, becerisine, aklına ve yönetim kabiliyetine ihtiyacı var. İzmir'de çoğu ilçede başarılı olacağız. Karşıyaka da bunlardan biri olacak. Hak edilen başarı buraya gelecek. Biz Karşıyaka'yı hak ettiği şekilde yöneteceğiz. Derdimiz almak değil, yönetmek. Çünkü biz belediyeciliği iyi yapıyoruz. Sandığa giden İzmirlinin aklında kutuplaşmalar olmayacak. 'Yarın benim çöpüm toplanacak mı, otobüsüm kapıma gelecek mi'' soruları olacak. Kutuplaşma yapmaya çalışsalar da İzmirliler, çocuklarını ve torunlarını düşünerek oy verecek. Artık İzmir'de insanlar gelecek aramıyor. İzmir göç almıyor, göç veriyor. Biz bu kentte geleceği arayan kişileri yaratacağız. 30 Mart, İzmir tarihine dönüm noktası olarak geçecek'' dedi.


SÜREKLİ: KARŞIYAKA’YI 50 YIL BIRAKMAYIZ
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, ilçelerinde istikrarlı bir yükselişe sahip olduklarını söyledi. Karşıyaka'yı almaları durumunda 50 yıl bırakmayacaklarını savunan Sürekli, ''İki yıl önce göreve geldiğimizde 12 bin üyemiz vardı. Şimdi ise üye sayımızı 22 bin 600'e çıkardık. Karşıyaka'da sevgi, birlik ve beraberlikle bu başarıyı elde ettik. Teşkilatımızda dedikoduya yer yok. Seçime 4 ay kaldı ve bu sürede adam adama markaj yapacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Vatandaş tecevvüh buyurursa ak belediyecilik Karşıyaka'ya gelecek. Anketlerde istikrarlı yükselişimiz devam ediyor. Düzenli yükselişler sağlam birincilik getirir. Karşıyaka'yı alırsak 50 yıl bırakmayız. Büyükşehir'i almamız ise kesin gibi. Ben inanıyorum ki Karşıyaka'yı alacağız'' dedi. Karşıyaka'da partililerin salonlara sığmadığını dile getiren Sürekli, ''Karşıyaka'da bizi alacak salon yok. Belediye de bize salon vermiyor'' diye konuştu.


3 HAZİRAN MESAJI
Gezi Parkı olayları sırasında kundaklanan ilçe binasına da atıfta bulunan Sürekli, ''3 Haziran'da ilçe binamız yakıldı. Yaktınız da ne old? Daha çok motive olduk. Yaktılar, yıktılar, bağırdılar ve gittiler. Ama biz karşılık vermedik. Biz taş atana gül attık. Yine gelsinler yine gül atarız. Bunu yapanları Karşıyaka'ya maletmeyeceğiz. Bunun cevabını sandıkta vereceğiz'' dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.