Dolar 34,1821
%0
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.900,590
%0.16
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü’den, öğrencilere eğitim seti

Ünlü’den, öğrencilere eğitim seti

Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Murat Talat Ünlü’den eğitime büyük destek.

  • Ege Postası
  • 24.11.2013 - 12:07

İZMİR - Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığı günden bu tarafa çalışmalarına ara vermeden devam eden Ünlü, mahalle ziyaretleri ve esnaf gezilerinde karşılaştığı tüm öğrencilere internet üzerinde ders çalışabilecekleri interaktif eğitim seti dağıtıyor. Piyasadan temin edildiği taktirde belli bir ücret karşılığı alınan setin Ünlü, tarafından öğrencilere bin adet dağıtılacağı belirtildi.

“Çocuklar geleceğimizin mimarlarıdır”

Dağıttıkları eğitim setlerinin kişisel başarıyı ve sınıflardaki eğitim ve öğretim başarı düzeyini yükselteceğine inandıklarını belirten Ünlü: “Çocuklar bizim geleceğimizin mimarlarıdır. Bu setleri dağıtmamızdaki amaç geleceğimiz olan gençlere katkı sağlamak. Eğitim setindeki dersler öğrencilerimize sadece okula yardımcı olacak bilgileri değil aynı zamanda hayatın içinde gerekli olan bilgileri de kapsıyor. Bilgisayar erişilebilirliğinin her geçen gün daha da kolaylaştığı günümüzde dağıtımını yaptığımız eğitim seti; okul dışında destekleyici eğitim alamayan öğrencilerimize de fırsat eşitliği sunuyor. Uzman öğretmenler tarafından hazırlanan dersler hem konu anlatımı imkanı veriyor hem de çözemedikleri soruları tekrar tekrar dinleme imkanı sağlıyor” dedi.

“Daha bilinçli ve daha çok bilgili gençler”

Eğitim setini dağıttıkları öğrencilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Ünlü,  “Aynı şekilde velilerimiz de dağıtımını yaptığımız eğitim setinden memnun olduklarını söyledi. Karşıyakalı yurttaşlarımız ve partim başkanlık görevini bizlere laik görürse göreve geldiğimiz gün sosyal ve kültürel belediyeciliğin olmazsa olmazı olan nitelikli eğitimi destekleyen çalışmaları başlatacağız ve geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmayı rutin bir iş haline getireceğiz. Amacımız daha bilinçli ve daha bilgili gençler yetişmesini sağlamak” dedi.

Eğitim setini kullanan velilerden edinilen bilgiye göre setin öğrencilerin okulda gördükleri derslere yardımcı bir nitelikte ve dersi eğlenceli hale getiren bir içerikte olduğu bilgisine verildi. 


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.