Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli’de bu yaz 10 bin çocuk spor yapacak

Denizli’de bu yaz 10 bin çocuk spor yapacak

Denizli Adalet Parkı’nda Denizli Belediyesi ve Denizli Belediyespor’un 21 branşta açtığı ücretsiz spor kursları ile yaz okullarının tanıtım şenliği yapıldı. Gençlerin, çocukların ve ailelerin yoğun katılım gösterdiği şenlik alanını...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 16:05
Denizli Adalet Parkı’nda Denizli Belediyesi ve Denizli Belediyespor’un 21 branşta açtığı ücretsiz spor kursları ile yaz okullarının tanıtım şenliği yapıldı. Gençlerin, çocukların ve ailelerin yoğun katılım gösterdiği şenlik alanını Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da ziyaret etti. Başkan Zolan, sportif aktivitelere katıldı.

Denizli Belediyesi’nin “spor yapmak istiyorum” diyen herkese çeşitli imkanlar sunduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Biz klasik belediyecilik anlayışının dışında kültürel, sosyal ve sportif alanda da Denizli insanı için var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yıl ücretsiz yaz spor okulları düzenliyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor yaparak sağlıklı yaşamaları sağlamak adına bu yıl da binlerce gencimize, çocuğumuza spor yaptırtacağız. Bu yıl yaklaşık 10 bin gencimizin, çocuğumuzun 21 branşta ücretsiz kurslara katılmasını bekliyoruz. Bu ciddi bir rakamdır. Çocuklarımızın gelecekte başarılı bir sporcu olmalarını istiyoruz." dedi.

Yaz kurslarında 35 antrenör ile 25 ayrı mahallede semt sahalarında kursların verileceğini ifade eden Zolan, "Yaz spor okullarının en çok müracaat edilen branşları yüzme, masa tenisi ve binicilik. Yüzme kurslarını Denizli Belediyesi’nin yaptığı TEV Lisesi’nin yanına yaptığımız havuzda gerçekleştireceğiz. Badminton çocukların anne ve babalarıyla katılabileceği bir branş olduğu için oldukça talep alınmış durumda. Masa tenisi ile birlikte bu kurslarımız Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Binicilik kursları Geleneksel Spor Oyunları Alanı’nda, voleybol ve tekwando Atatürk İlköğretim Okulu yanındaki spor salonunda gerçekleştirilecek. Anne babaları çocuklarını birçok branşta açılacak kurslara göndermeleri tavsiyesinde bulunuyorum." diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.