Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizlispor’un ismi, ‘Tekden Denizlispor’ olarak değişti

Denizlispor’un ismi, ‘Tekden Denizlispor’ olarak değişti

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor ismi ‘Tekden Denizlispor’ olarak değiştirildi. Denizli’de Özel Tekden Hastanesi arasında isim hakkı ve forma sponsorluğu konusunda anlaşma yapan yeşil-siyahlı kulüp bundan sonra Tekden Denizlispor ismiyle...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 17:02
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor ismi ‘Tekden Denizlispor’ olarak değiştirildi. Denizli’de Özel Tekden Hastanesi arasında isim hakkı ve forma sponsorluğu konusunda anlaşma yapan yeşil-siyahlı kulüp bundan sonra Tekden Denizlispor ismiyle ligde mücadele edecek.

Sponsorluk anlaşması Denizli Özel Tekden Hastanesi toplantı salonunda imzalandı. İmza törenine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ve futbolcular katıldı.

Yeşil-siyahlı takımın Başkanı Süleyman Urkay, anlaşmanın kulübün geleceği için önemli bir adım olduğunu profesyonelleşmede çok büyük bir değere sahip olacaklarını söyledi. Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden Denizlispor'un şehrin tek takımı olduğunu ifade ederek, "Bunların bir araya gelişiyle çok büyük bir sinerji oluşturacak. Denizlispor da çok büyük başarılara koşacaktır." dedi.

Belediye Başkanı Zolan da Denizlispor'un bir marka olduğunu bu markayla Süper Lig'de olmasını arzu ettiklerini vurguladı. Zolan, "Futbol çok meşakkatli ve maliyetli, başarı için birçok etkenin bir araya gelmesi, güç birliği yapılması gereken bir alan. Denizlispor inşallah bu güç birliği ile sadece birkaç grubun desteğiyle değil tüm Denizli'nin gayretiyle seferberlik ruhuyla arzu edilen yere gelsin istiyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Urkay ve Tekden'in imza attığı sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Sözleşme gereği Denizlispor'un isim hakkı sponsorluğu ve forma göğüs reklamı, 3,6 milyon lira bedelle 3 yıl süreyle Özel Tekden Hastanesi'nin oldu. İsim değişikliği, Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayından sonra başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.