Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursaspor, Rize’ye gitti

Bursaspor, Rize’ye gitti

Beşiktaş karşısında aldığı 3-0 mağlubiyetle taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye gitti.    Yeşil-beyazlılar...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 15:24
Beşiktaş karşısında aldığı 3-0 mağlubiyetle taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye gitti.

    Yeşil-beyazlılar öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri’nden Yenişehir Havaalanı’na hareket etti. Saat 15.30’da TK3616 sefer sayılı Türk Hava Yolları özel uçağı ile Trabzon’a uçacak olan Bursaspor, buradan karayoluyla Rize’ye geçecek. Rize’de kamp yapacağı otele yerleşecek olan yeşil-beyazlılar, maç saatini bekleyeme başlayacak.

    Bursaspor’da Fernando Belluschi ve Ozan İpek sakatlıkları sebebiyle kafilede yer almazken, bağırsak enfeksiyonu geçiren ve antrenman eksiği bulunan Sebastian Pinto’nun yanısıra sakatlıkları bulunan Michael Basser ve Yasin Pehlivan’da Rize’ye götürülmedi.

    Bu arada Bursaspor kafilesini taşıyan otobüsün sürücüsü bütün futbolcuların bindiğinin söylenmesi üzerine hareket etti. Bu esnada tesislerden çıkan Arjantinli stoper Civelli, otobüsün hareket ettiğini görünce ıslık çaldı. Bunun üzerine duran otobüs şoförü Civelli’yi alarak yoluna devam etti.

BEŞİKTAŞ MAÇINI TELAFİ EDECEĞİZ

Bursasporlu Musa Çağıran, Beşiktaş maçını telafi etmek için Rize’ye gittiklerini söyledi. Genç oyuncu, şöyle konuştu: “Beşiktaş maçının camiamız için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyorduk. Fakat istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu maçı Rizespor deplasmanından 3 puan alarak, telafi etmek istiyoruz. İnşallah 3 puan alarak döneriz.”
     Şamil Cinaz ise maçın zor geçeceğini dile getirirken, “Maça iyi hazırlandık ve kendimize güveniyoruz. Sahaya çıkıp 3 puanla dönmek istiyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.