Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
UEFA Başkanı Platini'nin Bakü temasları devam ediyor

UEFA Başkanı Platini'nin Bakü temasları devam ediyor

Bazı resmi temaslarda bulunmak amacıyla Bakü'de bulunan Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini Azerbaycan Milli Takımı'nın kamp ve eğitim merkezinin temelini atma törenine katıldı. Azerbaycan Futbol Federasyonu(AFFA)...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 13:06
Bazı resmi temaslarda bulunmak amacıyla Bakü'de bulunan Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini Azerbaycan Milli Takımı'nın kamp ve eğitim merkezinin temelini atma törenine katıldı.

Azerbaycan Futbol Federasyonu(AFFA) başkanı Rövnak Abdullayev'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene ülkenin spor kamuoyundan davetliler ve basın mensupları katıldı. Yapılacak tesisler hakkında bilgi alan Platini, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için son 16'ya kalan takımların maçları için aday şehirlerden olan Bakü'ye başarılar diledi.

Daha sonra Platini ve beraberindekiler inşası devam eden Bakü Olimpiyat stadının inşaat alanına gitti. Statla ilgili hazırlanan slayt gösterisini izleyen Platini stat inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

BAKÜ'DE DEV STADYUM

Platini'nin incelemelerde bulunduğu ülkenin prestij projelerinden Bakü Olimpiyat Stadyumu, 68 bin kişilik kapasitesiyle klasmanında bölgenin büyüğü olarak dikkat çekiyor. Bakü'nün 2015 yılında yapılacak Birinci Avrupa Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapacak olmasından dolayı söz konusu tarihe yetiştirilmeye çalışılan stat, 640 milyon dolarlık maliyeti ile de dudak uçuklatıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.