Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Derik Gençlik Merkezi, LYS'ye hazırlanan öğrencileri kültür şölenine götürdü

Derik Gençlik Merkezi, LYS'ye hazırlanan öğrencileri kültür şölenine götürdü

Derik Gençlik Merkezi, okul sınavları biten ve LYS sınavına hazırlanan lise öğrencilerini Mardin’de düzenlenen kültür şölenine götürdü.     Derik Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahman Nahırcı, Mardin gezi programında...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 12:58
Derik Gençlik Merkezi, okul sınavları biten ve LYS sınavına hazırlanan lise öğrencilerini Mardin’de düzenlenen kültür şölenine götürdü.

    Derik Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahman Nahırcı, Mardin gezi programında geziye katılan öğrencilere önce alışveriş merkezi Mardin Mova Parkı gezdirdiklerini belirtti. Nahırcı, “Öğrencilerimize Mardin ilimizin tarihi yerlerini gezdirerek o güzel atmosferi yaşatmış olduk. Son olarak da Mardin’de düzenlenen Dil ve Kültür Şölenine katılarak gençlerimizin eğlenmelerini sağladık. Gezimiz çok verimli geçti." dedi.

    "Gençlerimizin sınav streslerini atmalarını görmek bizi sevindirdi" diyen Nahırcı,"Gençlere yönelik yeni gezi programlarımız olacaktır ve bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Derik Kaymakamı Sayın Ahmet Demirci'ye sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız." şeklinde konuştu.
    
    Gezinin çok güzel olduğunu özellikle Dil ve Kültür Şöleni'nde çok eğlendiklerini söyleyen gençler, bu tür etkinliklerinin sürekli yapılmasını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.