Dolar 34,1683
%0.02
Euro 38,1690
%0.01
Altın 2.915,970
%-0.15
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dersimiz müzeler…

Dersimiz müzeler…

Gültepe İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Konak Belediyesi’nin kültür gezisine katıldı. Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi ile başlayan gezi, İzmir Mask Müzesi, Neşe ve Karikatür Müzesi, Tarih ve Sanat Müzesi ile devam etti.

  • Ege Postası
  • 12.12.2012 - 11:35
İZMİR- Konak Belediyesi’nin İzmir’e kazandırdığı butik müzelerle tanışan miniklere hem müze bilinci aşılanıyor hem de kentini daha yakından tanıma fırsatı sunuluyor. Her yıl düzenli olarak Konak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği gezilere katılan minikler, gezerek öğrenmenin de keyfini çıkarıyorlar.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, eğitimin sadece okullarda değil, sosyal hayat içinde de devam ettiğine değinerek, “Gezerek, yerinde bir takım bilgileri öğrenmek çok daha kalıcı oluyor. Kentini yakından tanıma fırsatı bulan çocuklar okul stresinden uzak ama yine öğrenerek bir gün geçirmenin keyfini yaşıyor. Kültür gezilerimiz profesyonel rehber eşliğinde devam edecek” diye konuştu.  

Neşe ve Karikatür Müzesi’nde ‘Porof Zihni Sinir’ sergisini ilgiyle izleyen minikler, öğle yemeğinden sonra tekrar okullarına bırakıldılar.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.