Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu Çıray'ın istifasını değerlendirdi

Dervişoğlu Çıray'ın istifasını değerlendirdi

Egepostası'na konuşan MHP'nin eski il başkanlarından Müsavat Dervişoğlu, Aytun Çıray’ın Meral Akşener’in kuracağı partiye katılmak için partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa etmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi. Müsavat Dervişoğlu, Çıray'ın istifasını değerlendirdi:

  • Ege Postası
  • 24.10.2017 - 14:50

EGEPOSTASI-Partisinden ihraç edildikten sonra yeni bir siyasi parti oluşumu için harekete geçen ve 25 Ekim’de yeni partisinin adını, Kurucular Kurulu’nu ve yol haritasını açıklayacak olan Meral Akşener hareketinin yanında yer alan MHP'nin İl Eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP İzmir Milletvekilliği’nden istifa eden Aytun Çıray’a destek verdi.

Partisi CHP’den istifa eden ve Meral Akşener’in kuracağı partiye katılacağını açıklayan Aytun Çıray’ın katılımını memnuniyetle karşıladığını belirten Müsavat Dervişoğlu’nun ilk yorumu, “Fevkalade memnuniyet ve mutluluk duyuyorum” şeklinde oldu.

PARTİMİZİN ARTIK BİR İZMİR MİLLETVEKİLİ VAR

Yeni bir parti kurduklarını ve artık bu partinin henüz kurulmadan bir İzmir milletvekili olduğunu kaydeden Müsavat Dervişoğlu, “Yeni bir parti kuruyoruz. Kurduğumuz bu partinin artık bir İzmir milletvekili var. Bundan fevkalade memnuniyet ve mutluluk duyuyorum” dedi.

MERKEZ SAĞ SİYASETİ DE TEMSİL EDİYOR, SOSYAL DEMOKRAT KİMLİĞİN TEMSİLİNE DE VESİLE OLUYOR

Aytun Çıray’ın siyasetteki uzun sürecinin ve deneyiminin kendileri için değerli olduğunu dile getiren Dervişoğlu, Çıray’ın önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi.

ÇOK DOĞRU VE YERİNDE BİR KATILIM

Dervişoğlu, Çıray’ın hem merkez sağ siyaseti temsil ettiğini hem de sosyal demokrat bir kimliği olduğunu vurgulayarak, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Önemli katkılar sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Parlamentodaki çalışmaları da herkesin malumu. İzmir siyasetindeki yeri de malum. Merkez sağ siyaseti temsil ediyor. CHP’den gelmiş olması, sosyal demokrat kimliğin de temsiline vesile oluyor. Bu yönüyle bakıldığında çok doğru ve yerinde katılım. İzmir’de siyaset yapmış biri olarak işin başında bir İzmir milletvekili olmasından dolayı fevkalade memnunum” şeklinde sonlandırdı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.