Dolar 34,2436
%0.06
Euro 37,6121
%0.36
Altın 2.871,420
%0.06
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Destici, hükümeti Nasrettin Hoca fıkrası ile uyardı

Destici, hükümeti Nasrettin Hoca fıkrası ile uyardı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümeti Nasrettin Hoca ile fıkrası ile uyardı.    BBP Ankara İl Başkanlığı toplantısında konuşan Destici, ülke gündemini değerlendirirken, hükümeti de eleştirdi....

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 16:36
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümeti Nasrettin Hoca ile fıkrası ile uyardı.

    BBP Ankara İl Başkanlığı toplantısında konuşan Destici, ülke gündemini değerlendirirken, hükümeti de eleştirdi. Destici, hükümeti, anlattığı Nasrettin Hoca’nın şu fıkrası ile uyardı:
“Adamın biri ölmüş ve oğlu Nasreddin Hoca'ya gitmiş ‘Babam cuma günü öldü. Öbür tarafta nasıl karşılanır.” diye sormuş. Hoca "Namaz kılar mıydı" deyince oğluna ‘Hayır ama cuma günü öldü.’ karşılığını vermiş. Hocanın "Hovardalığı var mıydı'" sorusuna oğlu ‘Evet ama cuma günü öldü.’ demiş. Hoca daha sonra ‘Hırsızlık yapar mıydı.’ sorusunu yöneltmiş. Oğlu bu kez yine ‘Evet ama cuma günü öldü.’ demiş. Sinirlenen Hoca ’Cuma günü ellemezler ama cumartesi gerekeni yaparlar!’ deyivermiş. Evet hiç kimse şunu unutmasın, yüksekte olanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir. Hiç kimse devletin malını kendi malı ve hazinesi gibi harcamaya kalkmasın. Ülkeyi yönetenler de muhalefet edenler de bizler de hesap vereceğimiz günü aklımızdan çıkarmamız gerekir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.