Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dev Sağlık İş Sendikası’ndan işe geri iade talebi

Dev Sağlık İş Sendikası’ndan işe geri iade talebi

Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilciliği, Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde 811 gün önce işten atılan işçilerin işlerine geri iade edilmesi talebiyle hastane önünde eylem yaptı.    Eylemci grup adına konuşan Dev Sağlık...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 17:01
Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilciliği, Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde 811 gün önce işten atılan işçilerin işlerine geri iade edilmesi talebiyle hastane önünde eylem yaptı.

    Eylemci grup adına konuşan Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilcisi Yüksel Arslan, “Bizler sendikaya üye olmak gerekçesiyle işten atıldık ve hastane önünde 811 gündür adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı çıkıyor ve taşeron işçilere sendikaya üye olmaları yönünde çağrıda bulunuyor. Biz sendikaya üye olduk ve bedelini gördük. Bizler sendikal hakkımızın bize tanınması ve iş kanunundan doğan hakların geri verilmesi için mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

    Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilcisi Yüksel Arslan, sadece işten atılan işçilerin işlerine geri iade edilmesi konusunda mücadele verdiklerini, gerekirse 811 gün daha hastane önünde bekleyişlerine devam edeceklerini ifade etti.

    Çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcilerinin destek verdiği eylem sonrası, grup sessiz bir şekilde dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.