Dolar 34,1770
%-0.06
Euro 37,7973
%-0.08
Altın 2.908,210
%-0.53
Bist-100 9.081,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dicle'nin yeni öğrencileri Diyarbakır'a akın etti

Dicle'nin yeni öğrencileri Diyarbakır'a akın etti

Türkiye’de milyonlarca öğrenci, kazandıkları üniversitelere kayıt yaptırma heyecanı yaşıyor. Dicle Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler de kapalı spor salonunda kayıtlarını yaptırarak üniversiteli olma heyecanını tadıyor. Üniversite...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 14:30
Türkiye’de milyonlarca öğrenci, kazandıkları üniversitelere kayıt yaptırma heyecanı yaşıyor. Dicle Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler de kapalı spor salonunda kayıtlarını yaptırarak üniversiteli olma heyecanını tadıyor.

Üniversite öğrencileri bugün itibari ile kayıt yaptırmaya başladı. Cuma günü son bulacak kayıtlar için öğrenciler ve aileleri değişik şehirlerdeki üniversitelere hareket ediyor. Dicle Üniversitesi'nde okumaya hak kazanan yaklaşık 7 bin ön lisans ve lisans öğrencisi de Diyarbakır'a gelmeye başladı. Şehre gelen öğrenciler, otogar ve havaalanında karşılanıyor. Kampüs merkezine götürülen öğrenciler kapalı spor salonunda kayıtlarını yaptırıyor. Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'ndaki kayıt işlemleri 2-6 Eylül tarihleri arasında saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılabilecek.

Üniversiteye gelen öğrenciler, şehri ve kampüsü çok güzel bulduklarını söyledi. Öğrenciler, Dicle Üniversitesi'nde bulundukları için büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

ÖĞRENCİLERE EBRU TANITILDI

Ayrıca üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere ebru sanatı da tanıtıldı. İsteyen öğrenciler kayıt sonrasında ebru yapma fırsatı yakaladı. Ebru öğreticisi Nuray Kömlük Hattapoğlu, üniversite kulüp olarak faaliyet yürttüklerini söyledi. Kulüp olarak 4 yıldan bu yana çeşitli faaliyetler düzenlediklerini belirten Hattapoğlu, kayıt sonrasında öğrencilerin yorgunluklarını atmaları için stant kurduklarını dile getirdi. Hattapoğlu, isteyen öğrencilerin kurs faaliyetlerine katılabileceklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.