Dolar 34,1538
%0.17
Euro 37,9215
%-0.45
Altın 2.871,980
%-0.11
Bist-100 9.895,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de coşkulu Hıdırelez şenliği

Dikili'de coşkulu Hıdırelez şenliği

Dikili 7.Hıdırellez Şenlikleri 3000'den fazla kişinin katılımıyla coşku içinde kutlandı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 15:31
İZMİR-  Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'in dönüşüyle mutlu günler yaşanan kentte geleneksel hale getirilen 'Hıdırellez Şenliği' görülmeye değerdi. Dikili Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Ekibi ile Dikili Belediyesi Roman Dans Grubu'nun gösteriler yaptığı geceye Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'in de katılması sevinç gösterileriyle karşılanırken, coşkuyu daha da arttırdı.

Roman Mahallesi'nde gerçekleştirilen şenliğe Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Doğan, Meclis Üyesi Jeotermal A.Ş Başkanı Hüseyin Çelik ve CHP İlçe Yönetimi ile birlikte gelen dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'e roman vatandaşlarda sahip çıktı, sevgi gösterilerinde bulundu.

Dikili Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Ekibi'nin gösterileriyle başlayan programda Halk Oyunları büyük alkış aldı. Dikili Belediyesi Roman Dans Grubu'nun gösterileriyse alandakileri coşturdu.

Daha sonra bir konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven; "Sizlerle bir kez daha bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Süreçte bana gösterdiğiniz desteklere de teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdınız" dedi. Daha sonra Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ile Roman Derneği Başkanı Ferdi Gezdur'da birer konuşma yaptılar.

Gece Menemen'li Murat - Tayfun ve Huysuz Yusuf'un konserleriyle son bulurken, geceye katılanlar program sonunda sahile inerek ateşten atladılar, dilekler dilediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.