Dolar 34,1538
%0.17
Euro 37,9215
%-0.45
Altın 2.871,980
%-0.11
Bist-100 9.895,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan piknik ziyareti

Karabağ'dan piknik ziyareti

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, haftasonu mesaisinde derneklerin pikniklerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi, halay çekti, tek tek ilgilenerek, sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kendini kırlık alanlara atan Kars, Ardahan, Iğdır ve Sivas dernekleri yönetici ve üyelerinin etkinliklerine katılan başkan Karabağ, akşam saatlerinde ise, CHP Bayraklı kadın kolları üyeleriyle birlikte sahilde hıdrellez ateşi yakarak, üstünden atladı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 15:26
İZMİR-  Çağdaş Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Ardahan Çıldırlılar ve Sivas Kangal köyü Kültür ve Dayanışma Derneklerinin haftasonu düzenlenen pikniklerine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Ziyaretlere CHP Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer de katıldı. Davullu zurnalı halayların çekildiği, renkli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde tek tek masaları dolaşan başkan Karabağ, sorun, sıkıntı ve önerileri dinleyerek, anında çözümler sundu.

Sizlerle gurur duyuyorum

Etkinliklerde yaptığı kısa konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu tür organizasyonların dayanışma, kaynaşma adına önemine değinen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İçinde Atatürk ve bayrak sevgisi olan Kars, Ardahan, Iğdır ve Sivaslıların tüm etkinliklerinde ulu önderin fotoğrafı da bayrağımız da her zaman baş köşede yer alıyor. Bu anlamda bu manzara karşısında ben de sizlerin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Sizler herşeyin en iyisine layıksınız. Birlik, beraberlik ve dayanışma gününüzde sizlerle birlikte olmaktan dolayı da ayrıca mutluyum" dedi.

Başkan ateşten atladı


Akşam saatlerinde Bayraklı sahilde CHP ilçe kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ, yaz mevsiminin gelişini hıdrellez ateşi yakıp, üzerinden atlayarak kutladı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte CHP'li kadınlar da dilek dileyip, ateşten atladı. Kadınlarla bir süre de sohbet eden Karabağ, günün yorgunluğunu ve stresini deniz kenarında İzmir havası alarak attı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.