Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili hizmet filosunu güçlendirdi

Dikili hizmet filosunu güçlendirdi

Dikili Belediyesi araç filosunu 432 bin TL’ye mal olan 10 araçla güçlendirdi. Dikili'ye

  • Ege Postası
  • 03.06.2015 - 12:30
30 Mart yerel seçimlerinin ardından yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası ile hizmet alanı çok büyük oranda genişleyen Dikili Belediyesi, hizmetlerini daha hızlı ve sağlıklı yürütebilmek için araç filosuna Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile 10 adet binek araç daha kazandırdı.
 
Tanıtım Töreni Düzenlendi
 
Dikili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen tanıtım törenine Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tanıtım töreninin ardından kurban kesilerek, araçların kazasız belasız hizmet vermesi için Dikili Müftüsü Hasan Başoğlu tarafından dualar okundu.
 

“Biz, Dikili İçin Varız”
 
Araç filosuna katılan 10 yeni binek araçla hemşerilerine zamanında ve daha güzel hizmetler vermeyi hedeflediklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun,  göreve geldikleri ilk günden bu yana yatırım ve hizmet seferberliğinin her geçen gün daha da arttığını ifade etti. Başkan Tosun, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Bir belediye düşünün ki, bir gecede sorumluluk alanı bir anda 4 mahalleden 30 mahalleye ve bir de içerisinde 245 sitesi olan büyük bir bölgeye dönüşsün. Evet, Dikili Belediyemiz yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası ile böyle bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Bu gerçeğe rağmen biz aynı araçla, aynı personelle çalışmamıza rağmen hiçbir bahanenin ardında sığınmadan gece-gündüz demeden Dikilimiz için çalıştık. Altyapıdan üstyapıya, sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel hizmetlerden tesis yatırımlarına, çevre korumadan yeni park bahçe, yol açmaya kadar aynı anda çok önemli çalışmalar gerçekleştirerek Dikilimizi, Sevginin Kenti Dikili yapmanın mutluluğunu yaşadık. Ayrıca ilçemizin her noktasına kaliteli hizmette götürürken, cefakar çalışanlarımızı da unutmadık. Tüm emekçilerimizin emeklerinin karşılığı maaşlarını da aksattırmadan ödedik. Bugün de ne mutlu ki, araç filomuzu yenileyerek ilçemizin dört bir sathına daha kısa zamanda, daha kaliteli hizmet götürmek için 10 yeni binek aracımızı hizmete sokuyoruz. Hemşerilerimize daha iyi hizmet sunmak ve onlara daha kısa zamanda ulaşabilmek için hizmete soktuğumuz tüm araçlarımız kentimize ve hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.