Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de ibadethaneler göz kamaştırıyor

Dikili’de ibadethaneler göz kamaştırıyor

Dikili Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan ibadethanelerde gerçekleştirdiği temizlik ve peyzaj çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 15.05.2015 - 09:39
İZMİR - Hiçbir ayrım gözetmeksizin inançlara saygı ve hoşgörü kapsamında yürüttüğü hizmetlerine ara vermeden devam eden Dikili Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan ibadethanelerin eksikliklerini birer birer gideriyor. 
 
Hizmetler Ayrım Yapılmaksızın Sürdürülüyor
CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren ilçe sınırlarında bulunan cami ve cemevlerine hiçbir ayrım yapmaksızın gereken özen ve hassasiyeti gösteren Dikili Belediyesi, son olarak Çandarlı Mahallesi sakinlerden gelen talepler doğrultusunda Çandarlı Merkez Cami’sinde dış cephe temizliği ve peyzaj çalışması gerçekleştirdi. 

Estetikte Ön Planda
Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesi Zabıta Amiri Ali Turgut gözetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyenik yapmaları için cami şadırvan ve avlusunda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik ve hijyen gibi estetiğinde ön planda tutulduğu çalışmalarda cami avlusuna dikilen mevsimlik çiçekler de Çandarlı Merkez Cami’sinin bahçesinin görselliğine renk kattı. Yaptığı çalışmalarla caminin bahçesini güzelleştiren belediye ekipleri, son olarak vatandaşların namaz vaktini beklerken oturarak dinlenmesi için de cami avlusuna banklar yerleştirdi.


“İbadethaneler Artık Pırıl Pırıl”
Dikili Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Çandarlı Mahallesi sakinleri de, Dikili Belediyesi'ne ulaştırdıkları her türlü istek ve sıkıntılarının en kısa sürede yerine getirildiğini belirterek, 'Mustafa Başkanımız mahallelere sunduğu hizmette hiçbir ayrım yapmıyor. Dikili merkezde olduğu gibi mahallemizde de çok önemli ve kaliteli hizmetler gerçekleştirildi. Son olarak camilerimizde başlatılan çalışmalardan dolayı oldukça memnunuz. İbadethanelerimiz artık pırıl pırıl. Yapılan hizmetlerden dolayı başta Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun’a ve ekibine gönülden teşekkür ediyoruz' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.