Dolar 32,5752
%0.18
Euro 35,2554
%0.44
Altın 2.466,630
%0.13
Bist-100 10.707,00
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dirk Kuyt: Tam olarak yeterli değiliz

Dirk Kuyt: Tam olarak yeterli değiliz

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Salzburg karşısında aldıkları 3 - 1'lik galibiyetin ardından, "Her maç daha iyi oynuyoruz; ama tam olarak yeterli değiliz" dedi.Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dirk...

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 03:40
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Salzburg karşısında aldıkları 3 - 1'lik galibiyetin ardından, "Her maç daha iyi oynuyoruz; ama tam olarak yeterli değiliz" dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, turu geçmenin önemine değinerek, "Erken yediğimiz golden sonra gol bulmak için çok çalıştık. İkinci yarı biraz daha skoru korumak için çalıştık ve bunu da başardık." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, ortaya koydukları oyunla ilgili de "Her maçta daha iyi oynuyoruz; ama tam olarak yeterli değiliz." şeklinde konuştu. Kuyt, şunları söyledi: "Şu an Avrupa'da birçok takım Fenerbahçe'yi iyi tanıyor. Çünkü biz geçen senenin yarı finalistiyiz. Hangi takım çıkarsa çıksın bize saygı duyacaktır. Zor bir kura olacak; ama en zor takım bile gelse taraftarımızla şansımız çok yüksek olacaktır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.