Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dostluk Kazandı

Dostluk Kazandı

Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali kapsamında düzenlenen ‘DOSTLUK KUPASI’ Futbol Turnuvası’nın final maçı Narlıdere Ali Artuner Futbol stadında gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2013 - 12:58
İZMİR-  Narlıdere Belediyesi ‘DOSTLUK KUPASI’ Futbol Turnuvasına geçtiğimiz yıl 18 takım katılırken, bu yıl ilgi daha fazla oldu. Narlıdere’de faaliyet gösteren dernek, kurum, kuruluşların yanı sıra bireysel olarak oluşturulan 30 takım kupayı alabilmek için mücadele etti. Son derece centilmence gerçekleştirilen karşılaşmaların kazananları Narlıdere Ali Artuner Futbol stadında yapılan Final Maçları ile belli oldu. Kupa törenine Narlıdere Belediyesi Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Kaya Thermal Otel Genel Müdürü Muzaffer Tağıl, Belediye Meclis üyeleri, takım yöneticileri ve Narlıdereliler katıldı.

Narlıdere’ye yakışan karşılaşmalar

Narlıdere’ye yakışan centilmence gerçekleştirilen karşılaşmalar için tüm takımlara, futbolcularına ve yöneticilerine teşekkür eden Batur “ Dostluk kupası dedik çünkü Narlıdere Belediyemizin Gençlik ve Çiçek Festivali ruhuna uygun olsun, insanları birleştirsin, böyle güzel mücadelelerde bile birlik olabilsinler istedik. Sağ olsun tüm takımlar ve oyuncuları sahada bu ruha uygun bir futbol sergilediler. Narlıdere Belediyesi ‘DOSTLUK KUPASI’ Futbol Turnuvasına katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl 30 takım katıldı demek ki güzel bir çalışma var burada. Umarım seneye daha geniş bir katılım gerçekleştirebiliriz” dedi.

Turnuva ’da dostluk kazandı

Narlıdere Belediyesi ‘DOSTLUK KUPASI’ 3.ncülüğü Kaya Thermal Otel Çalışanları alırken, 2.ncilik kupasını 9 Eylül Hastanesi çalışanları kaldırdı. Futbol turnuvasının zorlu mücadelelerinden şampiyon olarak çıkan isim ise Narlıdere Gençleri Spor oldu. Bütün takımlar kupalarını Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un elinden aldı. Narlıdere Belediyesi ‘DOSTLUK KUPASI’ Futbol Turnuvasında verilen diğer ödüller ise şöyle sıralandı. Gol kralı ödülünü Narlıdere Gençleri Spordan Yoldaş Gecek aldı. En İyi ve Centilmen Kaleci ödülünü Kaya Thermal Otel çalışanları takımından Murat Ağababa alırken, yaş aralığı 16-17 olmasına rağmen gerçekleştirdikleri başarılı mücadeleler sebebi ile Narlıdere Kültür ve Dayanışma Derneği takımı, turnuvanın ‘En İyi Takım’ ödülünü almaya hak kazandı. Turnuva boyunca tüm takımlara verdiği teknik ve manevi desteklerden ötürü Yaşar İmir’e ‘Spor’a Katkı Ödülü’ verildi. Tüm maçları yöneten hakem Erkan Güneş’te ödülünü Abdül Batur’dan aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.