Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düdük çalarak eylem yapan avukatlar, taksiciyi uyandıramadı

Düdük çalarak eylem yapan avukatlar, taksiciyi uyandıramadı

Gezi Parkı için yapılan eylemlerdeki polis şiddetine tepki için düdük çalıp, slogan atan Ankara Barosu avukatları, eylem noktasında park ettiği ticari taksi içerisinde uyuyan sürücüyü uyandıramadı.Ankara Adliyesi'nin önünde toplanan...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 14:51
Gezi Parkı için yapılan eylemlerdeki polis şiddetine tepki için düdük çalıp, slogan atan Ankara Barosu avukatları, eylem noktasında park ettiği ticari taksi içerisinde uyuyan sürücüyü uyandıramadı.

Ankara Adliyesi'nin önünde toplanan 300 kadar avukat, polis şiddetine karşı Ihlamur sokağa yürüdü. Avukatlar sokakta yürürken sloganlar atıp, düdük çaldı. Ancak sloganlar ve düdük çalınmasına rağmen eylemcilerin bulunduğu noktada park ettiği aracın içerisinde uyuyan sürücünün gürültüden etkilenmeden uyumayı sürdürdüğü gözlendi.

Ticari taksinin yanında yaklaşık 10 dakika aşırı gürültü yaparak tepkilerini gösteren avukatlara rağmen taksicinin kılı dahi kıpırdamadan uykusuna devam etmesi dikkat çekti.

Yaklaşık 10 dakika süren gürültüye rağmen uyanmayan taksi şoförü, duraktaki diğer meslektaşlarının uyarması üzerine uyandı. Uyanan taksici daha sonra aracını çalıştırıp, bulunduğu yerden uzaklaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.