Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünya Karşıyaka'ya hayran kaldı

Dünya Karşıyaka'ya hayran kaldı

​Bu yıl 50’nci kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 7’nci etabı finaline ev sahipliği yapan Karşıyaka, bisiklet camiasını büyüledi. Karşıyaka halkının organizasyona sahip çıktığını söyleyen Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu “En büyük ve en coşkulu seyirci Karşıyaka’daydı. Seneye daha büyük bir organizasyonla Karşıyaka’da olmak isteriz” dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Dünya yıldızlarını Karşıyaka’da ağırlamak mutluluk verici. Karşıyaka’yı spor ve bisiklet kenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 05.05.2014 - 10:48
İZMİR- 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun, Karşıyaka’da yapılan 7. etap finali, bisiklet tutkunlarını büyüledi. Sahil bandını dolduran binlerce Karşıyakalının coşkusu, bisikletçileri Karşıyaka Belediye Bandosu’nun karşılaması ve hazırlanan görsel sunumlar, organizasyonun en çok konuşulan detayları arasında yer aldı.
 
 “HALKLA BÜTÜNLEŞTİK”
Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, organizasyonun en kalabalık ve en coşkulu etabının Karşıyaka’da tamamlandığını söyledi. Vatandaşların tura sahip çıkmasından son derece memnun olduklarını ifade eden Müftüoğlu, “Karşıyaka’daki ilgiyi çok beğendik. Halk organizasyona sahip çıktı. Kalabalıkla bütünleşmek, bandolu karşılama bizi mutlu etti. İlk kez Karşıyaka’ya gelmemize rağmen çok memnun kaldık.  Önümüzdeki sene daha büyük bir organizasyonla Karşıyaka’da olmak isteriz” dedi.
 
 KARŞIYAKA SPOR KENTİ OLACAK
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise dünyanın en iyi bisikletçilerine ev sahipliği yapmanın Karşıyaka için önemli olduğuna dikkat çekti. Kentin tanıtımı için iyi bir fırsat yakaladıklarını söyleyen Akpınar “Dünyanın en iyi sporcularını kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu fırsat bize tanındığı için mutluyuz. Üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık. Hedefimiz, Karşıyaka’yı spor ve bisiklet kenti yapmak. Bunun için gerekli altyapımız var. KARBİS projemiz ve kesintisiz bisiklet yollarımız, gelecek için umut verici. Buradan aldığımız moralle, daha iyi işler yapacağımızdan eminiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.