Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirin haftalık hava raporu

İzmirin haftalık hava raporu

Meteoroloji ülke çapında sağanak yağış ve sel uyarısının yanı sıra, fırtına için de dikkatli olunması istendi. İzmir’de de yeni haftada sağanak yağmur var!

  • Ege Postası
  • 05.05.2014 - 10:07
İZMİR- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Trakya, Batı Karadeniz, Göller Yöresi ile Çanakkale, Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum ve Samsun'un batı kesimlerinde gökgürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi.
 
Yerel olarak kuvvetli olması beklenen yağış sırasında sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri için ise fırtına uyarısında bulundu.
 
Vatandaşlardan yer yer 60-80 kilometre/saat esmesi beklenen fırtına sırasında meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İZMİR’DE DE YAĞMURLU HAFTA 
İzmir de yeni haftayı kara bulutlar altında geçirecek. Kent Pazartesi’den itibaren yağışlı havanın etkisi altında kalacak. 5 günlük periyotta nem oranı yüzde 91’e kadar çıkacak.

İzmir’de en yüksek sıcaklıkların 23-25 derece arasında seyredeceği haftanın son 3 mesai günü de çok bulutlu olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.