Dolar 34,0089
%0.21
Euro 37,8540
%0.09
Altın 2.751,880
%0.2
Bist-100 9.942,00
%0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünyanın ilk Rolls-Royce butik sergisi açıldı

Dünyanın ilk Rolls-Royce butik sergisi açıldı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir alışveriş merkezinde, lüks otomobil markası Rolls-Royce, dünyada ilk olan butik sergisini açtı.Rolls-Royce, Bangkok'ta dünyada ilk olan butik sergisini açtı. Butik sergisi demelerindeki sebep ise otomobilin...

  • Ege Postası
  • 15.06.2013 - 12:39
Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir alışveriş merkezinde, lüks otomobil markası Rolls-Royce, dünyada ilk olan butik sergisini açtı.

Rolls-Royce, Bangkok'ta dünyada ilk olan butik sergisini açtı. Butik sergisi demelerindeki sebep ise otomobilin alıcının istediği doğrultusunda yeniden dizayn ediliyor olması.

Rolls-Royce müşterilerine alacakları arabayı kendilerine göre dizayn etmelerine izin veriyor, Müşteriler 44 bin renk paletinden istedikleri renki seçebiliyor, ahşap ve deri örneklerini karşılaştırabiliyor. Bagaja bölmeler yapabiliyor. Bunun gibi bir çok değişik seçeneği müşteriler kendi istekleri doğrultusunda talep edebiliyor.

Sunulan sistemde, hayal ettikleri arabaya şekil veren müşteriler arabada yaptıkları değişikleri hemen ekrandan görebiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.