Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Durak o iddialara tepki gösterdi!

Durak o iddialara tepki gösterdi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, kentin belirli bölgelerinde artan kedi ölümleri nedeniyle belediyenin ve kendisinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Bir çok kediye Tay Park’ta tıbbi müdahale yaptıklarını belirten Durak, “ Ölen kedileri otopsiye yolladık. Zehirlenmeye rastlanmadığı bilgisini aldık.Bunların yanlış anlatılmasını arzu etmiyorum” dedi.Başkan Durak, belediye şantiyesinin yanında bulunan alana 3 futbol sahası birden kazandıracakları müjdesi verdi, sahalardan birinin İzmir’de ilk olacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2013 - 19:20
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi Aralık ayı birinci olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında gerçekleşti.Toplantıda Başkan Durak’tan bir müjde bir de çıkış geldi.

DURAK: ZEHİRLENMEYE RASTLANMADI

Başkan Durak, kentin belirli bölgelerinde artan kedi ölümleri nedeniyle belediyenin ve kendisinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.Durak, “Eleştiri bombardımanı içinde kalıyoruz. Süreç nazik bir süre. Siyasi partiler adaylarını tespit ederken partililere  haklar veriliyor. Ortalıkta bir hayli söylentiler var. Karşıya Tay Park’ta 3 aylık dönem için söylüyorum 720 adet kedi tedavi edildi. Kısırlaştırılan kedi 355..Toplam bin 75 kediye müdahale edildi. Ancak bölgemizde ölen kedi sayısı 274…Otopsiye gönderildi. Zehirlenmeye rastlanmadığı bilgisini aldık.Bunların yanlış anlatılmasını arzu etmiyorum. Yavru yaralı kedilerle ilgili bir takım dedikodular yapıldığı bize söyleniyor. Hayvansever bir belediyeyiz ve önümüzdeki süreçte görevi tamamen hayvanseverlerin yapacağı bir süreç yaşayacağız. Biz bize düşen görev varsa onu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

3 FUTBOL SAHASI MÜJDESİ VERDİ

Bugüne kadar 600 milyon TL değerinde yatırıma imza atan Karşıyaka Belediyesi yine ses getirecek bir hizmet için kolları sıvadı.Karşıyaka Belediyesi belediyenin şantiyesinin bulunduğu alanın yanında yaptığı düzenleme sonrası bölgeye yan yana 3 futbol sahası kazandırıyor. Mecliste müjdeyi veren Başkan Durak,İzmir’in ilk ampute futbol sahasının Karşıyaka’da yapılacağını söyledi;belediyenin çalışmaların startını verdiğini belirtti. Durak, “ Ampute futbol sahasının dışında resmi maçların oynanabileceği bir futbol sahası da yapılacak. 2 bin kişi kapasiteli olacak sahada amatör maçlar dışında Karşıyaka’nın A2 takımı antrenman ve maç yapabilecek. Diğer saha ise ufak ölçülerde suni çim saha olacak” dedi.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR
Başkan Durak,22 Aralık’ta eski lunaparkın bulunduğu alanda yapımı tamamlanan sosyal yaşam merkezinin açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka’da açılışa gelmesi kulisleri de hareketlendirdi. CHP Lideri’nin partinin kalesi durumundaki Karşıyaka’da belediye başkan adayını da açıklayacağı konuşuluyor. İki günlük program kapsamında İzmir’e geleceği öğrenilen CHP Lideri’nin 23 Aralık’ta Kubilay’ı anma etkinliklerine katıldıktan sonra büyük bir organizasyonla İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını da açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.