Dolar 34,1863
%-0.03
Euro 37,8386
%0.03
Altın 2.907,480
%-0.55
Bist-100 9.057,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Durak'tan aday adaylarına mesaj!

Durak'tan aday adaylarına mesaj!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ilçeyi yakından ilgilendiren Mavişehir planları, stat, marina,tramvay ve kentsel dönüşüm konularının takipçisi olduklarını söyledi. Bu doğrultuda belediye başkan aday adaylarına hem gönderme yapan hem de mesaj veren Durak, “Aday adayları mahallelerde çalışmalar yaparken bu konularda sorunların ne olduğunu, yapılanları ve atılacak adımları iyi bilmeleri gerekiyor. Bizden gelip bilgi alırlarsa vatandaşa yanlış bilgiler aktarılmaz.Belediye başkanlık makamını 6. kattan 1 kata indirecek olsalar da gelsinler bize nasıl yapılacağını anlatırız” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 23:45
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi Kasım ayı ikinci olağan meclis toplantısına Belediye Başkanı Cevat Durak damga vurdu. İlçe için çok ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Durak, süreçte önemli açılış ve temel atmalara imza atacaklarını ifade ederek, “Gündemimiz seçim değil. Çalışmalarımızı seçim yokmuş gibi sürdürüyoruz.Bunları yapamazsak kesintiye fırsat verirsek Karşıyaka’da çok şey kaybedebiliriz. Projelerimiz hızla devam edecek" diye konuştu.

ADAY ADAYLARINA İMALI DAVET!
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ilçeyi yakından ilgilendiren Mavişehir planları, stat, marina,tramvay ve kentsel dönüşüm konularının takipçisi olduklarını söyledi.Mavişehir planları için yasal sürecin devam ettiğini belirten Durak, Tramvay ve Marina projelerinde hızlı bir şekilde yol alınması için Bakanlık ve Büyükşehir nezdinde girişimler yaptıklarını ifade etti. Bu doğrultuda belediye başkan aday adaylarına hem gönderme yapan hem de mesaj veren Durak, “ Aday adayları mahallelerde çalışmalar yaparken bu konularda sorunların ne olduğunu, atılacak adımları ve yapılanları iyi bilmeleri gerekiyor Bizden gelip bilgi alırlarsa vatandaşa yanlış bilgiler aktarılmaz.Belediye başkanlık makamını 6. kattan 1 kata indirecek olsalar da gelsinler bize nasıl yapılacağını anlatırız. Kentsel dönüşümü anlatırız, ilçenin yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu anlatırız.Karşıyaka’yı önemli süreç bekliyor” dedi.

ÇALIŞKAN’DAN EXPO ÇIKIŞI!
Meclis toplantısının dilek ve temenniler kısmında söz alan Karşıyaka Belediye Başkan yardımcısı, CHP Meclis Üyesi Hüseyin Çalışkan, İzmir’in de aday olduğu ve ay sonunda hangi şehirde yapılacağının belli olacağı EXPO 2020 konusunda hükümeti hedef aldı.
Çalışkan, “ Yerel yönetimlerin süreçte eli kolu bağlandı. İlkinde operasyon yapılmıştı. Başlarında önem vermesi lazım. Yanlış giden süreçten ötürü EXPO 2020 alınmayacak olursa bunun sorumlusu halk tarafından seçilen yöneticiler değil. Kim bu süreci bu hale getirdiyse başarısızlıkta sorumlu onlar. Alınırsa sevincini tek başına yaşayamazlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve yerel yönetimler katkıyı koyuyorlar. Şehirlerin belediye başkanları söz alırken Kocaoğlu’na söz hakkı dahi verilmemiştir.Bu unutulmasın” dedi.

Bu arada geçtiğimiz günlerde vefat eden Tuncel Kurtiz ve Turgut Özakman’ın ismi ilçedeki iki parka verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.