Dolar 34,1759
%-0.07
Euro 37,8472
%0.05
Altın 2.907,640
%-0.55
Bist-100 9.050,00
%0.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlar başarı konusunda bilinçlendirildi

Kadınlar başarı konusunda bilinçlendirildi

Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi Karabağlar’daki kadınları bilinçlendirmek amacıyla “Başarı Tesadüf Değildir” konulu bir konferans düzenledi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 15:41
İZMİR - Psikoterapi Uzmanı Nuray Karataş, özellikle anne ve çocuklar arasındaki iletişim konusunda kadınlara bilgi verdi. Annelerin çocuklarının başarısına nasıl katkı sağlayabileceklerine değinen Karataş, “Anneler çocuklarıyla doğumlarından itibaren çok iyi iletişim kurmalıdırlar. Anne çocuğun öğrenmesinde hayat boyu etkili olan kişidir. Çocuk annesiyle doğru ilişki kurabiliyorsa gerek okul hayatında gerekse diğer alanlarda başarılı olması kaçınılmazdır” dedi.
Etkinlikte konuşan Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli ise, kadının eğitimde, siyasette, iş dünyasında hayatın her alanında çok başarılı olduğunu belirterek, “Kadınlarımız bizim için çok önemli. Hayatın her alanında çok önemli çalışmalara, başarılı projelere imza atıyorlar. Biz de ilçemizde yaşayan kadınları destekleyerek başarılarının artmasını destekliyoruz. Karabağlar Belediye Başkanımız Sıtkı Kürüm de ilçemizde kadınlara çok önem veren çalışmalar gerçekleştiriyor, desteğini sürdürüyor” diye konuştu.
Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli, Karabağlar Kent Konseyi Genel Sekreteri Serap Özbey, Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fahriye Kaşka ve çok sayıda kadın katıldı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.