Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Duruşmada arbede çıkartıp, arkadaşlarını kaçırmak isteyenler yakalandı

Duruşmada arbede çıkartıp, arkadaşlarını kaçırmak isteyenler yakalandı

İzmir Adliyesi'nde, duruşma sırasında arbede çıkartıp sanık Kadri Yıldız'ı kaçırmak istedikleri öne sürülen 3'ü kadın 9 kişi yakalandı. Şüpheliler arasında, Yıldız'ın kız arkadaşının da bulunduğu belirtildi.

  • Ege Postası
  • 13.10.2013 - 13:26
İZMİR - Geçen cuma günü İzmir Adliyesi'nde üçüncü katta meydana gelen olayda, çeşitli suçlardan yargılanması süren Kadri Yıldız, hırsızlıktan açılan dava için İzmir 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne getirildi. Burada Osman Kıtış ile yargılanacak olan Kadri Yıldız, elindeki kelepçenin çözülmesiyle birlikte etrafına saldırdı, jandarmanın belindeki tabancayı almak istedi. Bu sırada duruşma salonunda bulunan arkadaşları da arbedeye katıldı. Ancak jandarmanın müdahalesiyle Yıldız, silahı alamadan etkisiz hale getirildi.

ARKADAŞLARI YAKALANDI

Duruşma salonunda arbede çıkartıp arkadaşlarını kaçırmak isteyenler, kargaşadan yararlanıp, adliyeden ayrıldı. Olayın ardından İzmir Gasp Büro Amirliği ekipleri, Kadri Yıldız'ı cezaevinde ziyaret eden kişilerin isimlerinden, güvenlik kamerası kayıtlarından ve yakın arkadaş çevresinden yola çıkarak, araştırma yaptı. Duruşma salonunda arbede çıkartanların kimliklerinin de belirlenmesiyle operasyon düzenledi. Baskında Kadri Yıldız'ın kız arkadaşı D.K.'nin yanı sıra G.Ç.D., H.K., Y.B., A.Ç., D.U., B.T., K.D., G.K. gözaltına alındı. Arkadaşlarının duruşmasını izlemek için gittiklerini, ancak bir anda ortalığın karıştığını ileri süren şüpheliler, işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.