Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EBSİDEF’den Vali Mustafa TOPRAK’a anlamlı Ziyaret

EBSİDEF’den Vali Mustafa TOPRAK’a anlamlı Ziyaret

Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu İzmir Valisi Mustafa Toprak’a hoş geldin ziyaretinde bulundu ve yeni görevinde de başarılar diledi.

  • Ege Postası
  • 09.01.2014 - 12:05
 İZMİR - Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Başkanı Emin Karaçuha’nın yanı sıra ,başkan yardımcısı ve AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Sarıgöl,başkan yardımcısı ve Bilsa A.Ş. yönetim kurulu başkanı Özgür Çakmak ve Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Sivas İli Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar, Gölova Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy’da hazır bulundu.

Vali Toprak'a dernek hakkında bilgi veren Emin Karaçuha, "Derneğimiz kamu yararına hizmet eden bir sivil toplum kuruluşudur. Şehrimizi tüm ege bölgesinde tanıtmak Bu yönde çeşitli etkinlikler yapmayı ve mahalli idareler konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeyi amaç edinmekteyiz" dedi. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Toprak'a teşekkür eden Emin Karaçuha, yapmayı planladıkları aktivitelerde destek ve tavsiyelerini beklediklerini ifade etti.

Ziyarette söz alan AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Sarıgöl ise “ Sayın Valimizin Diyarbakır’da gösterdiği üstün hizmet ve başarıların daha fazlasını İzmir’de yapacağından eminiz.Bildiğiniz üzere Sayın Bakanımız İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız oldu.Kendisi her fırsatta Sivaslı olduğunu belirtir.” demesi üzerine Vali Mustafa Toprak’da “Ben sayın bakanımızın Erzincanlı olduğunu biliyordum.Demek bakanımızı herkes kendi hemşerisi olarak görmek istiyor” sözleri aile sohbeti şeklinde geçen ziyarette ortamın iyice Samileşmesine vesile oldu .”

Vali Mustafa Toprak,ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İzmir çok köklü ve kadim bir medeniyete sahiptir. Medeniyetlerin nakış nakış her bir köşesine işlendiği, tarihi taşlara yazılmış bir şehirdir.Türkiye’nin batıya açılan aydınlık yüzüdür.İzmir'de insani güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve her alandaki değerleri görüyoruz. Güncel olarak hepimizi ilgilendiren sorunlar var.Şehrimizin güzelliklerini diğer illerimizde yaşayan insanlarımıza anlatmamız gerekiyor. Tarafsız ve yansız olarak bir taraftan sizler derneğinizin kuruluş amacına uygun olarak mahalli idarelerin kapasitelerinin genişletilmesi, hizmet kapasitelerinin yükseltilmesi, kendilerine danışmanlık ve ikaz edici güzel tavsiye ve katkılarda bulunacaksınız. Diğer taraftan da tüm mahalli idareler arasında köprü olacaksınız. Size ve tüm arkadaşlarınızı tebrik ediyorum ve Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu 'na çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.