Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ELÖYDER Başkanı İlhan: Meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz

ELÖYDER Başkanı İlhan: Meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz

Elazığ Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ELÖYDER) Başkanı Veysel İlhan, bir öğrencisi tarafından İmam Hatip Lisesi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Bilal Çolak'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı. Veysel İlhan,...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 20:28
Elazığ Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ELÖYDER) Başkanı Veysel İlhan, bir öğrencisi tarafından İmam Hatip Lisesi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Bilal Çolak'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Veysel İlhan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de son zamanlarda öğretmenlere yönelik şiddet haberlerini gerek yazılı gerekse görsel basında gördüklerini belirtti. İlhan, öğrencisi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren meslektaşları Bilal Çolak'a Allah'tan acil şifalar dilediğini kaydetti.

İlhan, öğrencileri için özveriyle çalışan, onlara sahip çıkan, yaşamanın ve yaşatmanın değerini anlatan mesleğine gönülden bağlı öğretmenlere yapılan saldırıların son bulması gerektiğini belirtti. İlhan, "Bu menfur olayların bir daha yaşanmaması için eğitimin tüm paydaşlarına önemli vazifeler düştüğünü bir kez daha hatırlatırız." dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.