Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ERDEMİR’ de iş kazası: 1 işçi yaralandı

ERDEMİR’ de iş kazası: 1 işçi yaralandı

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) meydana gelen iş kazasında bir işçi yaralandı. Erdemir’de yaşanan iş kazasında bir işçinin iki parmağı büyük zarar gördü.    Şirketin 1. Soğuk Haddehane Müdürlüğü...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 16:52
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) meydana gelen iş kazasında bir işçi yaralandı. Erdemir’de yaşanan iş kazasında bir işçinin iki parmağı büyük zarar gördü.

    Şirketin 1. Soğuk Haddehane Müdürlüğü 2. Asitleme hattında kenar kesme bıçağının değişimi sırasında meydana gelen kazada işçilerden Tezcan Çimanoğlu’nun (36), sol elindeki yüzük ve serçe parmaklarında parçalı ezik oluştu.

    Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çimanoğlu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Zonguldak’taki Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, durumu ciddi olan Tezcan Çimanoğlu, bu kez de Gebze’deki Anadolu sağlık Merkezi’ne götürüldü.

    Hastanede hemen ameliyata alınan Çimanoğlu’nun yüzük parmağı yerine dikilirken, aynı uygulama serçe parmağı için başarısız oldu. Çimenoğlu, halen hastanede tedavi altında tutuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.