Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ERGİAD: Vali Altıparmak, Erzurum için büyük kazanç

ERGİAD: Vali Altıparmak, Erzurum için büyük kazanç

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Erzurum'a atanan Vali Ahmet Altıparmak’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, ziyarette Vali Altıparmak’a yeni görevinde...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 17:14
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Erzurum'a atanan Vali Ahmet Altıparmak’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, ziyarette Vali Altıparmak’a yeni görevinde 'başarılar' diledi. Özdemir, şehrin sosyo- ekonomik yapısı hakkında da Vali Altıparmak'a bilgi verdi. Erzurum özellikle tarım ve turizm alanında geniş bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Özdemir, "Erzurum tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir potansiyele sahip. Bu potansiyelin ekonomiye kazandırılması lazım. Kış turizminde de ülkemizin ve dünyanın sayılı merkezlerinden birisi olan Erzurum'da ekonomik canlılığın ivme kazanmaya ihtiyacı var. Bu açıdan Vali Altıparmak sahip olduğu tecrübelerle Erzurum için büyük kazanç." dedi.

Vali Altıparmak, iş adamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Altıparmak, sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin kalkınmasında ve kültürel yaşamı canlı tutmasında önemli bir yere sahip olduğuna işaret ederek,"Şehirlerin kalkınmasında sivil toplum kuruluşları öncü rol oynuyor. Ortak akıl ve kollektif ruh oluşturmak adına devlet aklıyla, kamu aklının birleşmesi çok önemli." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.