Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ESİAD: “HDP ülkenin umududur”

ESİAD: “HDP ülkenin umududur”

Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği İzmir’de yoğun bir gün geçirdi.

  • Ege Postası
  • 16.09.2015 - 12:00
HDP İzmir İl Örgütü’nde Eş Başkanlar Dilek Aykan ve Cavit Uğur ile partililer tarafından karşılanan Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ardından İzmir Ticaret Odası’na geçerek Oda Başkanı Ekrem Demirtaş’la bir süre görüşen Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, Hatay Reyhanlı’da Suriye tarafından açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Aliağalı er Gökhan Çakır’ın baba evine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD)’ı ziyaretinde dernek başkanı Mustafa Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan ziyaretlerde “ Artık bir damla kanı kaldıracak güçte değiliz. Eli tetikte olanların ellerini tetikten çekmeleri gerekiyor” mesajı verirken, ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü HDP’nin Türkiye için umut olduğuna dikkat çekti.



ESİAD: “HDP ülkenin umududur”
“HDP bu ülkenin umududur, bu umudu tüketmemek gerekir” diyen ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü, HDP’nin geçici hükümette yer almasını çok olumlu bulduklarına vurgu yaptı ve Bakan Doğan’a kalkınma ajanslarının işlevli hale getirilmesi yönündeki temennilerini iletti. Katılımcılığı önemsediklerine dikkat çeken Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan ise Başkan Güçlü’nün önerilerinin değerlendirileceğini belirtti.



Yoğun geçen günü Tepekule Sergi Sarayı’nda sivil toplum örgütleri temsilcileriyle buluşarak noktalayan Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, bugün İzmir Valiliği ve İzmir Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirecek ve HDP İl Binası’nda bir basın toplantısı yapacak. Bakan Doğan’ın bugün İzmir’den ayrılması bekleniyor.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.