
Edebiyat festivalinde muhteşem final
Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Günleri, Serra Yılmaz’ın şiirleri, Mehtap Meral’in şarkıları ve Latife Tekin’in atölyesiyle tamamlandı.
- Ege Postası
- 29.06.2013 - 10:30
Gecede konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, edebiyatla dolu muhteşem bir hafta yaşadıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda buluşmayı tekrar yapmak istediklerini söyledi ve sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Soyer organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleri yazarlar Neslihan Acu ve Gülşah Elikbank’a da ayrıca teşekkür etti.
Bir hafta süren Seferihisar Edebiyat Günleri’nde Türk Edebiyatı’nın önemli isimleri Murathan Mungan, Pınar Kür, Bejan Matur, Mario Levi, Murat Gülsoy-Ayfer Tunç, İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank-Neslihan Acu, Latife Tekin'le Hüsnü Arkan, Cezmi Ersöz, Haluk Şahin- Orhan Alkaya, Mehmet Yaşın-Gonca Özmen, Küçük İskender, Mehtap Meral ve Serra Yılmaz yer aldı.
Yorum Yazın