Dolar 34,2633
%0.06
Euro 37,6446
%0.12
Altın 2.911,610
%0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Edremit Körfezi'ne köprülü kavşakta son aşamaya gelindi

Edremit Körfezi'ne köprülü kavşakta son aşamaya gelindi

Çanakkale ile Balıkesir arasındaki duble yollardaki sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yapılan, Edremit ilçesinde iki noktaya köprülü kavşakta son aşamaya gelindi. Ayaklarından sonra üst bölümü de tamamlanan köprülü kavşağın çalışmaları...

  • Ege Postası
  • 08.06.2013 - 14:46
Çanakkale ile Balıkesir arasındaki duble yollardaki sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yapılan, Edremit ilçesinde iki noktaya köprülü kavşakta son aşamaya gelindi. Ayaklarından sonra üst bölümü de tamamlanan köprülü kavşağın çalışmaları hızla devam ediyor. Kavşaklardan biri Edremit-İzmir yolu üzerindeki Entur Kavşağı, diğeri Kalkım çevre yolunun Çanakkale-Balıkesir duble yoluna bağlandığı noktada inşa ediliyor.

İzmir, Balıkesir ve Çanakkale yollarının kesiştiği Bostancı Kavşağı'nda toprakarme tekniğiyle yapımına başlanan köprülü kavşağın, yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki köprüsünde sona gelindi. Bayburt Grup tarafından yapılar kavşağın inşaatının iki ay içerisinde tamamlanacağı açıklandı. İnşaat mühendisi Murat Yeşiloğlu gözetimindeki çalışmanın ardından, Kalkım çevre yolunu Balıkesir-Çanakkale duble yoluna bağlayan noktadaki kavşağın yapımına başlanacak. Söz konusu köprülü kavşaklarla trafik kazalarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.