Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Edremit'te imar operasyonu: 8 gözaltı

Edremit'te imar operasyonu: 8 gözaltı

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonlarda aralarında belediye meclisi üyeleri ve imar müdürlüğü çalışanlarının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 15.03.2013 - 15:02
 BALIKESİR - Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, belediyeye geçen 1 Ekim'de, 'rüşvet', 'zimmet', 'ihaleye fesat karıştırma' ve 'Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu'na Muhalefet' suçlarından düzenlediği operasyon kapsamındaki soruşturmayı derinleştirdi. Bugün saat 10.00 sıralarında belediyeye yönelik olarak yeni bir operasyon daha düzenlendi. Operasyonda, Edremit Belediyesi İmar Müdürü Haluk Y., İmar eski Müdürü Hakan Ç., Mühendis İlkay C., Tekniker Gökhan Ö. ile Belediye İmar Komisyonu'nda görev alan AK Parti'li meclis üyeleri Ümit Ş., Ahmet K., CHP'li meclis üyesi Şakir U. ile MHP'li meclis üyesi Paşa Ş. gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisteki sorgularının sürdüğü bildirildi.


Edremit Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü tarafından geçen 1 Ekim Pazartesi günü düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında Edremit Belediye Başkanı MHP'li Tuncay Kılıç ile oğlu Fatih Kılıç ve Ed-Bel Şirket Müdürü Hasan Tunceli'nin de bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerden biri savcılıktaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken diğer 10 kişi tutuklanıp Kepsut Cezaevi'ne gönderilmişti.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.