Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Edremit’te Kutlu Doğum kermesi düzenlendi

Edremit’te Kutlu Doğum kermesi düzenlendi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kapsamında kermes düzenlendi. İlçe Müftülüğü'nün, Kur'an kursları yararına hazırladığı kermesin açılışını, Edremit Kaymakamlığı'na vekalet eden Burhaniye Kaymakamı Ali...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 13:47
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kapsamında kermes düzenlendi. İlçe Müftülüğü'nün, Kur'an kursları yararına hazırladığı kermesin açılışını, Edremit Kaymakamlığı'na vekalet eden Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz ve İlçe Müftüsü Keramettin Demir birlikte yaptı.

Müftü Demir, burada yaptığı konuşmada, “Peygamberimiz (SAV)'in doğum gününe rastlayan hafta, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası olarak yurt genelinde kutlanmaya başlandı. Biz de 14-20 Nisan arasında 5 bin adet gül dağıtacağız. Bugün müftülüğümüzün karşısında açtığımız kermesten elde edilecek gelir ise Kur'an kurslarının ihtiyaçları için harcanacaktır. Kermesimiz üç gün sürecek. Tüm Körfez halkını bekliyoruz.” dedi.

Keramettin Demir, hafta münasebetiyle yoksul aileleri, huzurevini, gazi ve şehit ailelerini, kurum ve kuruluşları, esnafları ziyaret edeceklerini, çarşamba günü de Cumhuriyet Meydanı'nda Kutlu Doğum pilavı dağıtacaklarını, ayrıca Bekir Efendi Camisi'nde Mevlid okutulacağını ifade etti. Demir, "20 Nisan Cumartesi akşamı Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde, Prof. Dr. Nevzat Aşık tarafından verilecek, 'Hz. Peygamberimiz ve İnsan Onuru' konulu konferansla hafta etkinliklerimiz sona erecek." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.