Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Postası'nın gurur gecesi

Ege Postası'nın gurur gecesi

Egepostası’nın kuruluşunun 5’inci yıl dönümü ve Radyo Egepostası’nın yayın hayatına başlaması, sımsıcak bir Arena akşamında kutlandı. İzmir protokolünün buluştuğu kokteylde her iki yayın kuruluşunun çalışanları çifte mutluluk ve gurur yaşadı

  • Ege Postası
  • 27.05.2014 - 14:12
EGEPOSTASI- İzmir Arena’da gerçekleşen kokteylde, İzmir’in güçlü haber portalı Egepostası’nın beşinci kuruluş yıldönümü ile Radyo Egepostası’nın yayın hayatına başlaması bir arada kutlandı. İzmir siyasetinin tanınmış isimlerini ve yerel yöneticilerini de buluşturan, kutlamanın sıcak ve samimi havasının, İzmir akşamının sıcaklığıyla harmanlandığı akşamda ortak dilek, “Egepostası’nın, uzun yıllar aynı çizgide, yeni başarılara imza atarak, yayın hayatını sürdürmesi” oldu.



"EGE POSTASI KOKTEYL FOTOĞRAFLARI" İÇİN TIKLAYINIZ...
 
Kokteyle, CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger, AK Parti İzmir Milletvekilleri İlknur Denizli, Rıfat Sait, CHP Parti Meclisi Üyeleri Nazik Işık, Hüseyin Saygılı,CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, DSP İl Başkanı Selçuk Karakülçe,İzmir Büyükşehir  Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Bornova eski belediye başkanı Kamil Okyay Sındır, Çiğli eski belediye başkanı Metin Solak, CHP ve AK Parti ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda belediye meclis üyesi, Egepostası, Radyo Egepostası çalışanları, aileleriyle birlikte katıldı.




ÖNCE EGEPOSTASI’NA BAKIYORUM
Gecede, İzmir’in en genç belediye başkanı olarak Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşma yaptı. Başarılı kadın siyasetçi olarak da AK Parti’li İlknur Denizli’ye mikrofon uzatıldı. Denizli “Sabah uyandığımda, İzmir’de bugün neler olmuş dediğimde, öncelikle Egepostası’na bakıyorum” diyerek, her iki kuruluşa da yayın hayatında başarı diledi.
Egepostası Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları, 5 yıl önce başlayan yolculuğunu, ilginç anılarına yer vererek anlattı, muhabirimiz Sercan Avcı’nın bu yolda hep yanında olduğunu vurguladı. Gecede katkılarından ötürü İzmir Arena Genel Koordinatörü Birol Soylu, İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt ve Gani Güleç’e plaket sunuldu. 




 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.