Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Üniversitesi’nde “Tercih Günleri” başlıyor

Ege Üniversitesi’nde “Tercih Günleri” başlıyor

Ege Üniversitesi her yıl olduğu gibi bu yıl da LYS sonuçlarının açıklamasının ardından Üniversite adayı gençlere Ege Üniversitesinin bölümlerini, eğitim ve sosyal imkanlarını tanıtmak, gençlerin bilinçli tercihler yapmasına yardımcı olmak amacı ile 11-12 Temmuz 2013 tarihlerinde “EÜ 5. Tercih Günleri –Üniversiteye Doğru Tercihim Ege” organizasyonu düzenledi.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 11:45
İZMİR- EÜ 5. Tercih Günleri-Üniversiteye Doğru Tercihim Ege organizasyonu EÜ Merkez Kütüphanesinde 08.30-16.00 saatleri arasında Ege Bölgesinden ve yurt genelinden gelecek öğrenci-veli tüm ziyaretçilere açık olacak. Tercih günlerinde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının stantları yer alacak olup; öğretim elemanlarınca üniversite adaylarına tercih edebilecekleri bölümler ve bu bölümlerin iş imkanları konularında doğrudan bilgiler verilecek. Ayrıca tercih robotu yardımıyla öğrencilerin aldığı puanlara ve alanlarına göre hangi fakülteleri/bölümleri kazanabileceklerine dair yönlendirmeler yapılacak.
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer YILMAZ, konuyla ilgili olarak üniversite adayı tüm gençlere şöyle seslendi:

“Değerli Üniversite Adayları, Geleceğin Egelileri!

Çetin bir yarıştan başarı ile çıktınız, hepinizi kutluyoruz. Üniversitemizi tercih etmek isteyen, Egeli olma idealini taşıyan adaylara tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile 11-12 Temmuz tarihlerinde, “ÜNİVERSİTEYE DOĞRU – TERCİHİM EGE” isimli 5. Tercih Günlerini düzenliyoruz.
Ege Üniversitesini her yönüyle tanımak, Ege Üniversitesinde tercih etmeyi planladığınız Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları hakkında ayrıntılı bir biçimde bilgilenmek, Ege Üniversitesi tercihlerinizde yardım almak için sizleri 11-12 Temmuz 2013 tarihlerinde 5. Tercih Günlerine bekliyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.