Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğit-Der: Adayımız Ali İhsan Yıldız dedi

Eğit-Der: Adayımız Ali İhsan Yıldız dedi

Eğit-Der İzmir Konak-Karabağlar Şubesi Yönetim kurulunun da yer aldığı Çarşamba toplantısına CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ali İhsan Yıldız davet edildi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2013 - 10:00
İZMİR - Yıldız ve ekibinin tam kadro katıldığı toplantıda Yıldız, ayakta alkışlanarak Eğit-Der yöneticileri tarafından “artık açıklıyoruz bizim Karabağlar’da adayımız Ali İhsan Yıldız’dır” dendi.
Eğit-Der Şube Başkanı Necati Akpınar: “Şu ana kadar birçok belediye başkan aday adayı derneğimizi ziyaret etti. Görüşlerini çalışmalarını dinledik. Hepsi bizim için değerlidir, hepsi CHP ile AKP gericiliğine, karanlığına karşı mücadele vermiş arkadaşlarımız. Ancak belediyecilik farklı bir olgu, bir hizmet alanı ve üzerinde çok düşünülmesi gereken bir iştir. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin de belirttiği gibi aday adaylarında üç ana değerlendirme kriteri; tanınırlık, güvenilirlik, yapabilirlik üzerinden Karabağlar aday adaylarımızı değerlendirdiğimizde karşımıza Ali İhsan Yıldız çıkıyor.

“SADECE CHP SEÇMENİNDEN DEĞİL BİRÇOK FARKLI YAPILARDAN DA OY TOPLAYACAKTIR”
Biz kendisini adaylığını açıklamadan önce de tanıyoruz. Gerçekten Karabağlar’da yıllardır canla başla çalışır. İlçemiz için saymakla bitiremeyeceğimiz birçok olumlu iş yapmıştır. Ayrıca Parti okulunda eğitmenlik yaptığı dönemde onlarca arkadaşımıza Parti programını, sosyal demokrasiyi, parti üyeliğini anlatmıştır. Yani tam bir CHP emekçisidir. Biz inanıyoruz ki, Yıldız’ın adaylığı kesinleşirse sadece CHP seçmeninden değil birçok farklı yapılardan da oy toplayacaktır. Karabağlar’da CHP’nin oy potansiyelini çok yukarılara taşıyacak belki de bir rekora imza atacaktır” dedi.

“BİR ADAY ADAYINDAN BEKLEDİĞİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDE İŞLER YAPIYOR”
Akpınar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıldız’ın bu süreçte en takdir ettiğimiz yanı adaylığı kesinleşmiş gibi canla başla çalışması oldu. Nereye gitsek sorsak soruştursak karşımıza Ali İhsan Yıldız çıkıyor. Çalışma ekibi genç, dinamik vizyon sahibi kişiler. Özellikle kadınları ön planda tutuyor. Hazırladığı projeleri sadece slogan olarak kullanmamış. Hepsini tek tek açmış en ince detayına kadar anlatmış, en önemlisi sorun tespitleri çok iyi. Çözümler konusunda en geniş kitleyi bir araya getirdi. Ve son noktayı da o kitleyle birlikte koydu. Bu bizim için çok önemli. Bir aday adayından beklediğimizin çok üstünde işler yapıyor. Gerçekten kendisini kutluyor ve tebrik ediyoruz” dedi.

“VERDİĞİMİZ MÜCADELEYİ ŞİMDİ DAHA DA YUKARI ÇIKARMANIN ZAMANI GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”
Yıldız, bu değerlendirmeler karşısında çok onurlandığını belirterek şu sözleri söyledi: Ben gerçekten bu kadar ayrıntılı bir değerlendirme yaptığınızı düşünmemiştim. Necati Hocam sözlerini sürdürürken çok duygulandım. Başta açık desteğinizi belirtmenizin dışında bu kadar ayrıntılı değerlendirmeniz nedeniyle gerçekten çok teşekkür ederim. Aslında söylenecek çok söz vardı ama hocam ve siz değerli eğitim emekçileri birçoğunu söylediniz. Belki de ben bile kendimi sizin anlattığınız kadar iyi anlatamıyorumdur. İşte burada sizin eğitimci olmanız, gözlem gücünüzün ne kadar iyi olduğunu bana bir kere daha hatırlattı. Gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizin üzerimdeki emeğiniz büyük. Birçoğunuzla yıllardır birlikte çalışıyorum, ülkemizi, şehrimizi, ilçemizi, daha özgür, demokratik ve daha yaşanılası kılmak için elimizden gelen hatta birçok zaman daha da fazlasını sergilemeye çalışarak verdiğimiz mücadeleyi şimdi daha da yukarı çıkarmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. İlçeme hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır” dedi.
Eğit-Der Yöneticileri ve Üyeleri Yıldız ile gerçekleştirdikleri sohbetin ardından ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek anı fotoğrafı çektirdiler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.