Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0870
%-0.21
Altın 2.890,250
%-1.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğitimciler, LYS tercihlerinde geri dönülmez yanlışlar yapılmaması için devrede

Eğitimciler, LYS tercihlerinde geri dönülmez yanlışlar yapılmaması için devrede

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının geçen hafta açıklanmasıyla öğrencilerin tercih maratonu başladı. Kars Ayışığı IŞIĞI Eğitimciler Derneği ve FEM Dershanesi, öğrencilerin yanlış tercih yapmamaları için ücretsiz tercih...

  • Ege Postası
  • 10.07.2013 - 11:53
Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının geçen hafta açıklanmasıyla öğrencilerin tercih maratonu başladı. Kars Ayışığı IŞIĞI Eğitimciler Derneği ve FEM Dershanesi, öğrencilerin yanlış tercih yapmamaları için ücretsiz tercih desteği sağlayacağını duyurdu.

Ayışığı Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halis Yiğit, yaptığı açıklamada, sınavlara hazırlanmak için aylarını ve yıllarını harcayan gençlerin, tercih döneminde de cevaplamaları gereken pek çok soru olduğunu ve geri dönülmez yanlışlar yapıldığını belirtti. Yiğit, dernek olarak LYS sonrası öğrencilerin tercih yanlışına düşmemeleri için sorumluluk aldıklarını söyledi. Yiğit, bu bağlamda İmam Hatip Orta Okulu'nun Faik Bey Caddesi üzerinden girişli sergi alanında hizmet vereceklerini belirtti.

Kars FEM Dershanesi Müdürü Levent Uysal ise bu süreçte, 'Bir sene daha hazırlanmalı m? İyi üniversite mi, iyi bölüm m? İstediğim bölüm mü yoksa gelecek vaat eden bir bölüm m? Aile yanı mı, şehir dışı m? Vakıf üniversitesi iyi bir seçenek olabilir mi'' sorularının gençlerin kafalarını meşgul ettiğine dikkat çekti. Gençlerin bu dönemled sağlıklı düşünemediklerine işaret eden Uysal, ""Ayışığı Derneği gibi FEM Dershanesi olarak bizler de Faik Bey Caddesi NT Kırtasiye üzerinde bulunan Anafen Dershanemizde ve merkez FEM Dershanemizde öğrencilerimiz ve ailelerine yardımcı olmaya hazırız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.