Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1080
%0.04
Altın 2.895,100
%-0.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İskilip Belediyesi 800 kişiyi iftarda buluşturdu

İskilip Belediyesi 800 kişiyi iftarda buluşturdu

Çorum İskilip Belediyesi, 800 kişiyi iftar yemeğinde bir araya getirdi. PTT binası önüne kurulan çadırda, Belediye Başkanı Numan Sezer ve Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, iftar öncesi bütün masaları dolaşarak vatandaşların Ramazan'ını...

  • Ege Postası
  • 10.07.2013 - 11:34
Çorum İskilip Belediyesi, 800 kişiyi iftar yemeğinde bir araya getirdi. PTT binası önüne kurulan çadırda, Belediye Başkanı Numan Sezer ve Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, iftar öncesi bütün masaları dolaşarak vatandaşların Ramazan'ını tebrik etti.

Belediye Başkanı Sezer, göreve geldiği yıldan itibaren başlattıkları iftar yemeği geleneğini sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ramazan'ın rahmet, bereket, merhamet ve şefkat ayı olduğunu belirten Sezer, “Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık olarak bin kişiye sıcak iftar yemeği verilecek. İftar çadırına gelemeyecek durumdaki vatandaşlarımızın yemeklerini evlerine kadar götürerek kendilerine ulaştıracağız. Ramazan ayı boyunca dar gelirli ve muhtaç insanlarımıza sıcak yemek ikramımız devam edecek. Bu mübarek ay vesilesiyle tüm insanlığın, kardeşliğin şuuruna yeniden varması en büyük temennimiz olmalıdır.” dedi.

Başkan Yardımcısı Melih Alpsar da konuşmasında, ''Bu tür toplu iftarlarla birlik ve beraberlik duygularımız daha da pekişiyor. Zengin-fakir, genç-yaşlı, patron-işçi herkesi iftar çadırımızda bir araya getirip kaynaştırmayı hedefliyoruz.'' diye konuştu. İftar yemeğine Belediye Başkanı Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya ile birlikte sponsorlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.