Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1080
%0.04
Altın 2.895,100
%-0.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençlik Meydanı’nda film gösterimi

Gençlik Meydanı’nda film gösterimi

Adana Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik kültür-sanat hizmetlerini sürdürüyor. Açılan gençlik merkezleri, kütüphane ve okuma salonları ve müzelerle her yaştan gence kültürel ve sanatsal imkanlar sunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi...

  • Ege Postası
  • 10.07.2013 - 11:20
Adana Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik kültür-sanat hizmetlerini sürdürüyor. Açılan gençlik merkezleri, kütüphane ve okuma salonları ve müzelerle her yaştan gence kültürel ve sanatsal imkanlar sunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Gençlik Meydanı’nda film gösterileri sunuyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Baraj Yolu’ndaki Gençlik Meydanı’na perde kuran Büyükşehir Belediyesi, her akşam film gösterimi gerçekleştiriyor. Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve gençlerle çevrede oturanlar vatandaşlar açısından cazibe merkezine dönüşen meydanda kurulan seyyar perde etrafında toplanarak film izleyenler hoşça vakit geçiriyor.
Gençlerin yanında çevrede oturan vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği gösterimlerde Türk Sineması’nın seçkin örnekleri sunuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.