Dolar 34,1976
%0.1
Euro 38,1407
%-0.06
Altın 2.897,240
%-0.79
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekol Ailesi'ne Duğlesler'den gelin

Ekol Ailesi'ne Duğlesler'den gelin

8 yıl önce Amerikan Koleji'nde öğrenciyken tanışan EKOL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz'ın avukat oğlu Salih Baz ile işadamı Tolga Duğles'in kız kardeşi, hukuk öğrencisi Öykü Duğles, 800 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Yenikapı ruhu düğüne de yansıdı

  • Ege Postası
  • 05.09.2016 - 10:00

EKOL Hastaneleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz ve Duymer İşitme Cihazları Genel Müdürü Figen Baz'ın avukat oğulları ve Duymer İşitme Cihazları Genel Müdür Yardımcısı Salih Baz ile İşadamı Tolga Duğles'in kız kardeşi Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Öykü Duğles Kaya İzmir Thermal & Convention'da yaklaşık 800 davetlinin katılımı ile düzenlenen görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler. İşadamı, Hukukçu Salih Baz ile Öykü Duğles 8 yıl önce Amerikan Koleji'nde öğrencilikleri sırasında tanışmışlardı.

SİYASİLERİ BULUŞTURAN YENİKAPI RUHU DÜĞÜNE“DE YANSIDI
15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yeni Kapı ruhu olarak bilinen siyasilerin buluşması Baz ailesinin düğününe de yansıdı ve her partiden siyasiler bu düğünde buluştu. Salih Baz'ın nikah şahitliğini AK Parti İzmir milletvekilleri Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan, CHP İzmir eski İl Başkanı Ali Engin, MHP İzmir eski Milletvekili Yusuf Kırkpınar, Kaan Emekli yaparken, Öykü Duğles'in şahitliğini ise eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, İnci Aksoy, Cem Ergin ve Pınar Yazıcı yaptı. Genç çiftin nikâhını Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan kıydı. 8 yıllık beraberliği evlilik ile taçlandıran Baz çifti balayı için Maldivlere gidecekler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.